SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

İYİ PARTİ ARACINA SALDIRI – ÖZKALP BEYAZ’DAN SERT TEPKİ

İYİ PARTİ ARACINA SALDIRI – ÖZKALP BEYAZ’DAN SERT TEPKİ
Bu haber 31 Temmuz 2022 - 13:03 'de eklendi.

Beyaz: Yeri zamanı gelindiğinde hesabını soracağız!

İYİ Parti Büyükçekmece İlçe Başkanlığının aracına Tepecik’te saldırı düzenlendi. Saldırıyla ilgili partililerden tepkiler sürerken, en sert tepki ise İYİ Parti Büyükçekmece ilçe belediye meclis Üyesi Özkalp Beyaz’dan geldi. Beyaz, Bunu not ediyoruz, yeri zamanı gelindiğinde hesabını soracağız dedi.

 “Komik aşağılık yaratıklarsınız”

İYİ Parti Büyükçekmece İlçe Başkanlığının karavanına Tepecik’te kimliği belirsiz kişiler tarafından saldırı düzenlendi. Partililerin  büyük tepkisine neden olan ve kınanan olayla ilgili en sert tepki İYİ Parti Büyükçekmece ilçe belediye meclis Üyesi Özkalp Beyaz’dan geldi.

Beyaz, Gecenin kör karanlığında kimseler yokken bir karavana kahpece saldırmaya gözünüz kesmiş, siz çok komik aşağılık yaratıklarsınız. Yapılan binbir baskıya estirilen korku rüzgarına pabuç bırakmayıp İYİ Parti’yi kuran bizler bunlarla korkutabileceğinizi mi zannediyorsunuz? Ne yaptığınız bu alçak eylemler nede baskılar bizi iktidar yolumuzdan ve Ülkülerimizden bir santim geri adım attırmayacaktır. Bu yaptıklarınızı not ediyoruz, yeri zamanı geldiğinde hesabını soracağız. Tepecik İYİ Olacak, Büyükçekmece İYİ Olacak , İstanbul İYİ Olacak Türkiye İYİ Olacak açıklamasında bulundu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER