SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

‘‘İYİ Kİ BAŞKANIMIZ MESUT ÜNER VAR’’

‘‘İYİ Kİ BAŞKANIMIZ MESUT ÜNER VAR’’
Bu haber 23 Haziran 2022 - 10:48 'de eklendi.

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, Sürekli Eğitim Merkezi’nde yıl boyu sınavlara hazırlanan ve zorlu sınav sürecini atlatan gençlere, hayal etikleri üniversiteleri kazanmalarını dileyerek her şartta ve koşulda yanlarında olduğunu belirtti.

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, belediye tarafından açılan Sürekli Eğitim Merkezi’ne devam ederek üniversite sınavına hazırlanan gençler ile bir araya geldi.

Öğrenciler için tertip edilen programa, İlçe Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tayfun Özyolcu, Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Yunus Taslı, Başkan Yardımcısı İkram Kaya, Meclis Üyesi Tuba Uzun ve Sürekli Eğitim Merkezi Koordinatörü Erdoğan Atlas yanı sıra öğretmen ve veliler de katılım gösterdi.

Başkan Mesut Üner, göreve geldiği günlerde İstanbul’un eğitimde en son sıradaki ilçesinin Çatalca olduğunu görmenin üzüntüsünü yaşadığını belirterek, eğitimi öncelikleri arasına aldığını ve süratle projeleri hayata geçirmeye başladıklarını ifade etti.

Eğitim vazgeçilmezimiz

Konuşmasına, çocuklara, gençlere dokunacak, onları kötü alışkanlıklardan uzak tutarak geleceğe hazırlayacak çalışmalar yapmanın hayali olduğunu belirterek başlayan Başkan Mesut Üner sözlerinde, “Belediye Başkanı olduğumda öncelikle çocuklarımız, için gençlerimiz için projelerimizi hayata geçirdik. Eğitim dedik, spor dedik çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan uzak tutalım istedik. Gençlerimizi geleceğe en iyi şekilde hazırlamak, özel kurslara gitme imkânı olmayan öğrencilerimize hayal ettikleri üniversiteyi kazanabilmeleri için imkan sunmak ve ailelerimize destek olmak için Sürekli Eğitim Merkezimizi açtık. Üniversiteye hazırlanan, üniversitede okumayı hedefleyen gençlerimizin önünde hiç bir engel kalmasın istedik. Bu anlamda işbirliği içerisinde çalıştığımız Kaymakamlığımız, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz, Halk Eğitimi Müdürlüğümüz ve çok değerli öğretmenlerimize bu hayalimize ortak oldukları için çok teşekkür ediyorum. Aynı zamanda bu yıl ilçemizde 9000 çocuğumuza deneme sınavları yaptık. Ülkemizin yarınları olan çocuklarımızın ve gençlerimizin en iyi şekilde yetişmeleri için eğitime her türlü desteği vermeye devam edeceğiz” dedi.

Her zaman emrinizdeyiz

Bu yıl Sürekli Eğitim Merkezi’nde yoğun bir şekilde sınava hazırlanan gençlere hayat boyu başarı dileyen Belediye Başkanı Mesut Üner, “Tam 49 hafta, 4950 saat… Kimi gün yoruldunuz, sıkıldınız, kimi gün ders bitmesin istediniz. Sevgili Gençler, Sürekli Eğitim Merkezimizde birlikte çıktığımız yolun, beraber yaşadığımız sınav maratonunun sonuna geldik. Bu bir veda değil… Sizler için yepyeni bir başlangıç. Hepinizin hayal ettiği üniversitelere girmenizi diliyorum. Görünmez kahramanlarımız öğretmenlerimize, değerli ailelerimize yürekten teşekkürlerimi sunuyorum. Bizler, Sürekli Eğitim Merkezimizi her geçen gün büyüterek, geliştirerek Çatalca’mızın tüm evlatlarına ve ailelerimize destek olmaya devam edeceğiz. Sevgili Kardeşlerim, unutmayın, kapımızda, gönlümüzde sizlere daima açık. Bilin ki, ne zaman ihtiyacınız olursa emrinizdeyiz. Yolunuz açık, bahtınız aydınlık olsun” sözlerini kaydederek hediyelerini takdim etti.

İyi ki Başkanımız Var

Öğretmenler ve sınav heyecanı biten öğrenciler düzenlenen programda bir araya gelmenin mutluluğunu yaşarken kendilerine daima destek olan Başkan Mesut Üner’e teşekkürlerini sundular. Yapılan konuşmalarda Sürekli Eğitim merkezinde sağlanan imkânların tüm yıl boyunca çalışmalarına büyük destek olduğu belirtilirken, eğitime bu kadar önem veren, sınav ücretlerini karşılayan ve üniversiteye başlayan her öğrenciye burs veren bir başkana sahip olmanın haklı mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek, “İyi ki Başkanımız var” dediler.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER