SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

İŞTE ÇATALCA İŞTE SOSYAL BELEDİYECİLİK

İŞTE ÇATALCA İŞTE SOSYAL BELEDİYECİLİK
Bu haber 14 Şubat 2022 - 10:55 'de eklendi.

Görevinin sadece ilk üç yılına Çatalca’da cumhuriyet tarihinin en önemli hizmetlerini sığdıran, ilçede tevazu sahibi duruşu ve samimiyeti ile adeta gönüllerde taht kuran Başkan Mesut Üner’den yine halkın gönüllerinde taht kuracak önemli bir müjde daha geldi. Başkan Mesut Üner’in talimatıyla harekete geçen Çatalca Belediyesi, cumhuriyet meydanı mevkiinde ekmek satış noktası açarak, ekmeği 1.25₺.’den satmaya başladı.

 

Tüm dünyayı kasıp kavuran pandemi süreci, insan sağlığı kadar ekonomik şartlarda da olumsuz anlamda çok ciddi etkileri oldu. Bu süreçte ilçeye kazandırılan mega projelerin yanı sıra Başkan Mesut Üner sosyal belediyecilik anlamında önemli çalışmalar yaptı. Halkın evine kadar kuaför desteği, hastane randevuları, hasta nakilleri, erzak dağıtımı ve en son geçtiğimiz ay dağıtımı yapılan belediyeye ait arazilerde yetiştirilen Ayçiçeklerden üretilen sıvı yağlar ihtiyaç sahiplerine dağıtılmıştı. Şimdi de ‘’Çatalca Belediyesi Ekmek Satış Noktası’’ açıldı ve ekmek 1.25₺.’den satılmaya başladı. Böylesine zorlu günlerde Başkan Mesut Üner’in bu önemli sosyal belediyecilik hamlesi sadece Çatalca halkında değil tüm İstanbul ve Türkiye’de takdir edildi.

 

Önemli sosyal belediyecilik hamlesi sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Mesut Üner; ‘’Küresel pandemi sürecinin olumsuz etkileri sonucu tüm dünyada görünen küresel ekonomik sıkıntılar pek tabi ki tüm Türkiye ve İstanbul’u olumsuz etkilediği gibi ilçemizi de etkiledi. Bizde ilçemize altın çağını yaşatan projelerimizin yanı sıra, bu konuda da halkımıza bir nebzede olsa katkıda bulunmaya çalıştık. Rutin olarak ihtiyaç sahibi ailelere erzak yardımına devam ederken, belediyemize ait arazilerimizde yetiştirdiğimiz Ayçiçeklerden sıvı yağ üretip, ihtiyaç sahibi ailelerle paylaştık. Şimdide ilçemizde Cumhuriyet meydanımız mevkiinde, taksi durağı karşısı, süper marketin hemen yanında ‘’Çatalca Belediyesi Ekmek Satış Noktası’’ açtık ve ekmeği Çatalca halkımıza 1.25 ₺’den satmaya başladık. Vatandaşımıza sattığımız ekmeği de ilçemizde fırıncı esnafımızdan tedarik ediyoruz. Bu anlamda halkımız için önemli olan bu projemize verdikleri destekten dolayı fırıncı esnafımıza şahsım ve tüm Çatalca halkımız adına çok teşekkür ederiz. Birlikte Türkiye’yiz ve Birlikte Çatalca’yız diyerek dayanışma kültürümüzle tüm zorlukların üstesinden hep birlikte geleceğiz. Çatalca’mıza hayırlı olsun.’’ dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER