SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

İŞTE ÇATALCA İŞTE ŞAMPİYON

İŞTE ÇATALCA İŞTE ŞAMPİYON
Bu haber 29 Kasım 2021 - 10:51 'de eklendi.

Çatalca’da her fırsatta projelerinin merkezine yarınların teminatı çocukları ve gençleri konumlandırdığını açıklayan Başkan Mesut ÜNER, bu anlamda görevinin ilk yıllarında çok kısa bir zamanda ilçeye karate salonu, güreş salonu ve spor adası kazandırmıştı. Başkan Mesut ÜNER, bu tarihi spor yatırımlarıyla birlikte an itibariyle on dört ayrı spor dalında, on sekiz konusunun uzmanı antrenör ve üç bin sporcunun bulunduğu Çatalca Belediyespor’un kurulumunu gerçekleştirdi.

Başkan Mesut ÜNER, bu önemli emeklerinin karşılığını bu aralar yoğun bir şekilde gelen yurt içi ve yurt dışı başarılarla görmeye başladı. Geçtiğimiz 29 Ekim Cumhuriyet Bayramında tüm Çatalca’ya, kurulumunu gerçekleştirdiği Çatalca Belediyespor güreş sporcusu Engin ATAR’ın Balkan Şampiyonu olduğunu müjdeleyen Başkan Mesut ÜNER, şimdide Karate sporunda Çatalca Belediyespor sporcusu Hasan Celal YILDIRIM’ın, Hırvatistan’da Balkan Şampiyonu olduğunu müjdeledi. Muhteşem şampiyonluk sonrası Başkan Mesut ÜNER, sporcusu Hasan Celal YILDIRIM’ı görüntülü arayarak tebrik etti.

Çatalca’ya müjdelediği uluslararası başarı sonrası mutluluğu ve haklı gururu gözlerinden okunan Başkan Mesut ÜNER; ‘’Hırvatistan’da düzenlenen Ümit Genç U21 Balkan Karate Şampiyonası’nda ülkemizi ve ilçemizi temsil eden Çatalca Belediyespor‘lu Milli Sporcumuz Hasan Celal YILDIRIM 61 kg’da bugün Balkan şampiyonu oldu. Bu vesileyle Çatalca Belediyespor Karate Hocamız Muzaffer MUYAN’ı emekleri ve gayretlerinden dolayı tebrik ediyorum. Çatalca’mızın adını tüm Türkiye ve Dünya başarıyla duyacak hedefine ulaştığımız için çok mutluyuz. Hayırlı olsun Çatalca, bu gurur senin.’’ dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER