SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

İSTANBUL’UN ETKİNLİKLER MERKEZİ ÇATALCA

İSTANBUL’UN ETKİNLİKLER MERKEZİ ÇATALCA
Bu haber 26 Ağustos 2021 - 11:49 'de eklendi.

Çatalca’ya kazandırdığı birçok mega projelerin yanı sıra, kültür, sanat, spor, sağlık ve eğitim gibi başlıklarda ilçeye kazanımları olan Başkan Mesut Üner, bu seferde yarınların teminatı gençler için çok renkli geçecek bir organizasyon için kollarını sıvadı.

Geçtiğimiz haftalarda çocuk şenliği, yağlı güreş organizasyonları, sünnet şenliği ve 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinliklerini Çatalca halkına duyuran Başkan Mesut Üner, şimdide yarınların teminatı gençlerimiz için oldukça renkli bir o kadarda eğlenceli bir etkinlik programı hazırladı.

Renkli ve eğlenceli geçecek organizasyonun adı colourap oldu. Gençler renkli spreylerle alanı görsel şölene çevirerek coşkuyu üst seviyeye getirdiği sırada, rap müziğinin starı Ceza sahne alacak ve alanda eğlence tavan yapacak.

İşte böylesi gençlerin sabırsızlıkla beklediği organizasyon öncesi etkinlik alanında yapılan denetimler sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Mesut Üner; ‘’MUHTEŞEM ETKİNLİKLERİMİZE DEVAM EDİYORUZ. GENÇLER SİZİ ÇOK SEVİYORUZ. Yaz tatilinin son günlerinde ve okulların açılmasının hemen öncesinde Çatalca’mızda bir etkinlikte genç kardeşlerimize organize etmezsek olmazdı. 5 Eylül 2021 Pazar günü saat 17.00-22.00 arası Gökçeali yolu üzeri çayır alanında rengarenk bir gün yaşayacağız. Günümüzün adı colourap olacak. Renkli geçen günün sonunda rap müziğinin starı Ceza sizlerle olacak. İşte bu renkli etkinlik öncesi Kültür İşlerinden Sorumlu Meclis Üyemiz Tuba Uzun ile birlikte etkinlik alanında denetimlerde bulunduk. Haydi Gençler. Hepinizi bekliyoruz ve sizleri çok seviyoruz.’’ dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER