SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

İstanbul Esnaf Odaları Birliği’nden Üner’e Anlamlı Hediye

İstanbul Esnaf Odaları Birliği’nden Üner’e Anlamlı Hediye
Bu haber 19 Mayıs 2019 - 13:53 'de eklendi.

Göreve başladığı günden itibaren yoğun bir ziyaretçi akınına uğrayan Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner’in konuklarından biriside İstanbul Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (İSTESOB)Başkanı Faik Yılmaz oldu.

Makamda gerçekleşen ziyarette İstanbul Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği (İSTESOB) Başkanı Faik Yılmaz ve Yönetim Kurulu Üyeleri  Üner’e başarılı çalışmalar temennilerinde bulundu.

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner’e anlamlı bir hediye takdim ederek Türk Bayrağı rozeti takan Başkan Yılmaz, Birliğin kitapçığı yanı sıra İstanbul Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği adına plakette sundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyete konuşmalarında yer veren Başkan Üner anlamlı hediyeler içinde Odaları Birliği Başkanı Yılmaz ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür etti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER