SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI MURAT KURUM GÜNGÖREN AK NOKTA’YI ZİYARET ETTİ.

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI MURAT KURUM GÜNGÖREN AK NOKTA’YI ZİYARET ETTİ.
Bu haber 02 Şubat 2024 - 10:58 'de eklendi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum Güngören AK Nokta’yı ziyaret etti. Güngören’e her geldiklerinde coşku ve heyecanla karşılandıklarını belirterek konuşmasına başlayan Murat Kurum, ‘’İstanbul artık değişim diyor. İstanbul değişime hazırız diyor. İstanbul sabırsızlıkla 31 Mart’ı bekliyor.’’ dedi. Bu hareketin gençlik ve kadın hareketi olacağının altını çizen Kurum, ‘Türkiye Yüzyılı İstanbul Vizyonu’ ile projelerini 10 başlıkta topladıklarını söyledi. Kurum, ‘’Kentsel dönüşümden ulaşım çilesini bitirecek adımlarımıza, İstanbul’daki adaletsiz yapılan sosyal yardımların sürdürülebilir ve kalıcı olması adına, İstanbul’un yeşilinin artması ve İstanbul’un tüm sokaklarında huzurun, güvenin tesis edilmesi adına 10 başlıkta hayallerimizi anlattık; İstanbul vizyonumuzu ortaya koyduk.’’ sözleriyle konuşmasına devam etti.

Sellerde ve depremlerde milletin yanında olduklarını belirten Kurum, ‘’Asrın felaketi Maraş depremi sonrasında 11 ilimizde tüm arkadaşlarımızla birlikte günlerce, aylarca orada kaldık. Milletimize verdiğimiz tüm sözleri tuttuk. Bu tecrübeyle, 25 yıllık birikimle ve bu motivasyonla şimdi İstanbul diyoruz, ‘Sadece İstanbul’ diyoruz.’’ dedi.

Mevcut CHP’li yönetimin İstanbul’a olan ilgisizliğinden İstanbulluların bıkıp usandığını dile getiren Murat Kurum, ‘’Yarı zamanlı belediyecilik yapanlara İstanbul 31 Mart’ta gereken cevabı verecek. 5 yıldır aynı türküyü çalıyorlar, aynı türküyü söylüyorlar. Hep bahane üretiyorlar. İstanbul’un gündeminde olmayan konuları İstanbul’a taşımaya çalışıyorlar. Çünkü İstanbul’u gelecekleri için bir basamak olarak görüyorlar. İstanbul basamak olmaz. İstanbul bu ülkenin kalbidir, lokomotif şehridir.’’ sözleriyle konuşmasını tamamladı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER