SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

“İSTANBUL – BURSA RÜZGARI” BÜYÜKÇEKMECE’DE ESTİ

“İSTANBUL – BURSA RÜZGARI” BÜYÜKÇEKMECE’DE ESTİ
Bu haber 05 Şubat 2020 - 9:34 'de eklendi.

Büyükçekmece Belediyesi, Bursa Güzel Sanatları Koruma ve Geliştirme Derneği ve Büyükçekmece Kültür ve Turizm Derneği’nin “İstanbul – Bursa Rüzgarı” adlı resim sergisine ev sahipliği yaptı.Sanatseverler tarafından yoğun ilgi gören resim sergisinde İstanbul ve Bursa’ya özgü yapıların tuvale yansımış halleri sergilendi.

Başkan Akgün’e teşekkür ettiler

Bursa Güzel Sanatları Koruma ve Geliştirme Derneği ve Büyükçekmece Kültür ve Turizm Derneği sağladığı imkanlardan ötürü Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’e teşekkürlerini iletti.

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün eşi Hatice Akgün tarafından açılışı gerçekleştirilen sergiye Büyükçekmece Belediye Meclis Üyesi Gülcan Tekdemir Demirkan, Belediye Başkan Yardımcısı Başak Sancar, Kültür İşleri Müdürü Nazan Karagözoğlu ve çok sayıda sanatsever katıldı.

 

 

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER