SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

İSMAİL KÜÇÜKKAYA İLE ÇALAR SAAT’İN KONUĞU TURAN HANÇERLİ OLDU…

İSMAİL KÜÇÜKKAYA İLE ÇALAR SAAT’İN KONUĞU TURAN HANÇERLİ OLDU…
Bu haber 18 Mayıs 2019 - 13:47 'de eklendi.

Avcılar Belediye Başkanı Av. Turan Hançerli Fox Tv ekranlarında İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat programına konuk oldu.

Türkiye’nin en çok izlenen gündüz kuşağı haber programlarından olan İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat’in bu sabahki konuğu Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli oldu. 31 Mart seçimlerinde Avcılar’dan Belediye Başkanı seçilerek, Türkiye’nin ilk engelli belediye başkanı olmayı başaran Haneçerli, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısıyla programın özel konuğu oldu.

Programın açılışını yapan gazeteci İsmail Küçükkaya, Turan Hançerli’yi anons ederken, “Hiçbir zaman umutsuzluğa kapılmayan, üniversitesini bitiren, yurt dışına giden yabancı dil öğrenen ve sivil topluma katılan biri. Hayata ve siyasete karıştı asla pes etmedi. Yaşadığı kaza asla engel değildi, çünkü onun çok iyi çalışan bir kafası ve çok iyi yüreği vardı.” ifadelerini kullandı.

FOX TV ekranlarında mesajlarını veren Hançerli, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı tebrik ederek başladığı sözlerinde, yerel seçimleri ve engelli haklarını değerlendirdi.

“İBB’nin çalışmamasının eksikliğini yaşıyoruz”

Avcılar Belediye Başkanı olarak göreve başladığı günden itibaren yoğun bir çalışma temposu olduğunun altını çizen Av. Turan Hançerli, YSK kararıyla İmamoğlu’nun mazbatasının alınmasına tepki gösterdi.

“İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu seçildi ama koltuğu ve mazbatası alındı. Dolayısıyla İBB çalışmıyor. İstanbullular mağdur edildi. Biz de bir ilçe belediyesi olarak, İBB’nin çalışmamasının eksikliğini yaşıyoruz ama onun dışında ilçemizdeki çalışmalarımızı sürdürüyoruz.” dedi.

“Türkiye’nin gündemi işsizlik, yoksulluk ve haksızlık”

Türkiye’nin gündeminin yerel seçimle meşgul edildiğini belirten Hançerli, halkın gerçek gündeminin ekonomik kriz ve işsizlik olduğunu vurguladı.

“Avcılar’da halkla karşılaştığımızda gündem işsizlik, yoksulluk, bunun da önüne geçen Ekrem İmamoğlu’na yapılan haksızlık.” dedi.

“Fırsat verildiğinde aşılamayacak engel yok”

Turan Hançerli Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkışının 100’üncü yılını ve Cumhuriyetimizin de kuruluşunun 100’üncü yılının yaklaştığını belirterek, “Engelli haklarında 100 yıl geriden geliyoruz; engelliler haklarına erişemiyor. Olanaklar sunulmuyor ve sıkıntılar yaşanıyor. Fırsat verildiğinde, olanak sunulduğunda engellenmediğimizde aşamayacağımız engel yok. Sorunları çözebiliriz. Birinci kural çalışmak ve asla pes etmemek. “ dedi.

“Her şey çok güzel olacak”

Turan Hançerli genç işsizlere seslenerek “Engelli olan veya olmayan her gencimizin sorunları var ama biz bunları aşacağız. Lütfen umutsuzluğa düşmeyin. Gençlere seslenmek istiyorum asla pes etmesinler. Bu sorunları aşmanın birinci koşulu da dayanışma ve toplum içerisinde el ele vermek olacak.” ifadelerini kullandı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER