SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

Işıklar Sağlık Çalışanlarını Unutmadı

Işıklar Sağlık Çalışanlarını Unutmadı
Bu haber 15 Mart 2019 - 11:21 'de eklendi.

CHP Silivri Belediye Başkan Adayı Özcan Işıklar, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla ilçe genelindeki tüm hastanelere ziyarette bulunarak emekçilerin gününü kutladı.

CHP Silivri Belediye Başkan Adayı Özcan Işıklar, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla ilçe genelinde hastanelere ziyarette bulundu. Başhekimlerin, doktorların ve sağlık personelinin gününü kutlayan Işıklar’a CHP Silivri İlçe Başkanı Suna Göçengil, İYİ Parti Silivri İlçe Başkanı Ozan Ersaraç ve belediye meclis üyesi adayları eşlik etti. Işıklar ziyaretlerinde hediyeler taktim etti.

İlçe Sağlık Müdürlüğü Personelinin Gününü Kutladı

Işıklar, Silivri İlçe Sağlık Müdürlüğü’nü ziyaret ederek kurum müdürü, yönetimi ve personelin 14 Mart Tıp Bayramını da kutladı.

Hastaneleri Ziyaret Etti

CHP Silivri Belediye Başkan Adayı Özcan Işıklar bölgede hizmet sunan hastaneleri ziyaret etti. Bölge hastanelerinde görev yapan sağlık çalışanlarının Tıp Bayramı’nı kutlayan Işıklar, “Çok önemli ve bir o kadar da zor bir iş yapıyorsunuz. Hepinizin gününü gönülden kutluyorum” dedi.

Çelenk Sunma Törenine Katıldı

CHP Silivri Belediye Başkan Adayı Özcan Işıklar, Tıp Bayramı dolayısıyla İstanbul Tabipler Odası Silivri Temsilciliği’nin Atatürk Anıtı’nda düzenlediği çelenk sunma törenine katıldı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER