SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

Işıklar: “Burayı bekleyen muhteşem bir gelecek var”

Işıklar: “Burayı bekleyen muhteşem bir gelecek var”
Bu haber 18 Mart 2019 - 11:12 'de eklendi.

CHP Silivri Belediye Başkan Adayı Özcan Işıklar, köylerde hemşerileri tarafından büyük coşku ve ilgiyle karşılanıyor.

CHP Silivri Belediye Başkan Adayı Özcan Işıklar, mahalle ziyaretlerinde hemşerileri ile buluşarak sohbet ediyor. Ekibiyle birlikte ilçe genelinde tüm mahalleleri ziyaret eden Işıklar’a ziyaretlerinde Eşi Esma Işıklar, CHP Silivri İlçe Başkanı Suna Göçengil, İYİ Parti Silivri İlçe Başkanı Ozan Ersaraç ve belediye meclis üyesi adayları eşlik etti.

Alipaşa Mahallesi’nde Hemşerileri İle Buluştu

CHP Silivri Belediye Başkan Adayı Özcan Işıklar, Alipaşa Mahallesi’nde hemşerileri ile buluşarak sohbet etti. Yeni dönem projelerini aktaran Işıklar katılımları için hemşerilerine teşekkür etti.

Küçükkıçlı’daki Toplantıda Kadınlar Yoğun Katılım Gösterdi

Aynı gece art arda ziyaretler gerçekleştiren CHP Silivri Belediye Başkan Adayı Özcan Işıklar’ın ikinci durağı Küçükkılıçlı Mahallesi oldu. Mahalleli kadınların yoğun katılım gösterdiği toplantıda Işıklar, hemşerilerinin talep ve önerilerini dinledi.

Işıklar, Yolçatı ve Çeltik’de Kalabalıklar ile Karşılandı

CHP Silivri Belediye Başkan Adayı Özcan Işıklar, aynı gece iki ayrı mahallede daha hemşerileri ile buluştu. Ziyaretlerinde hemşerilerinin ilgisi ile karşılaşan Işıklar, gruplara destekleri için teşekkür etti.

Işıklar: “Burayı bekleyen muhteşem bir gelecek var”

CHP Adayı Işıklar,  konuşmasında şunları söyledi: “Biz buradaysak buraları koruyacağız bizim hikâyemiz bu. İstanbul’un en kirli en pis neyi varsa buraya getirmeye kalkıyorlar. Burası çöplük mü? Çöplerde bile ayrıştırma kutuları vardır. Tarla sahibinin bile haberi yok 2500 dönüm yer üzerine tabela dikmişler. Yetmedi yanında 1800 dönümde yine denediler, geldik tabelaları kaldırdık. Burası tarım toprağı yok öyle bir şey! Gözü kararıp buraları mahvetmek isteyenlere, organize olmuş topluluğa hizmet edenler de var. Söyleyecek tek bir projeleri yok, bir projeleri var o da benim..! İki dönem Silivri bize güvendi ben de şimdi sizlere güveniyorum, bu yağmayı burada yaptırmayacağız. Şimdi açıklamışlar Silikon Vadisi burada kurulacakmış, biz onu 2016 yılında açıkladık. Bizim projemizi almışlar! Gıdanın ve tarımın bütün ARGE’si burada olacak. Burayı bekleyen muhteşem bir gelecek var. Şimdi Silivri’yi ona hazırlıyoruz. Çocuklarımızın geleceğini korumak için buradayız.”

“Tek rakip kendimiziz”

“Silivrimiz’de çalışalım köylerimizde oturalım burada sosyal alanlarımız olsun. Toprağa dokunan ayak, toprağa dokunan el huzursuz olmaz içinde barışır, üretir üreten adam vergi verir, vergi veren adam hesap sorar! Hesap soran adama vatandaş denir. Üretmeyen yeşil kartla aylık alan adama da kul denir. Biz sadece Allah’a kulluk ederiz.  Çalışma üretme ver aylık 800 lira muhtaç et, biz böyle insan istemiyoruz. Çalışalım, üretelim, vergi verelim ekonomimiz kalkınsın kendimiz de kalkınalım. Biz belediyeciliği buraya getirdik, yaptığımız bu. Konuşmalarımda parti ismi, aday ismi geçmez. 10 senedir bu toprakları, kapanan belediyeleri korumak için mücadele ettim. Silivri’de huzur var, sebebi biziz..! Eğitmeye, üretmeye çalıştık. Atatürk’ün kurduğu bütün Cumhuriyet değerlerini burada yaşatmaya çalıştık. 55 km2 büyük bir kenti geleceğe hazırlamak ancak böyle bir belediyecilik ile olur. Rakip bile kabul etmiyorum, tek rakibimiz kendimiziz. Bu dönem kendimizi geçeceğiz. Daha ileriye götüreceğiz. Kar küreme aracı gibi temiz bir alan bırakıyorum gençlere, temiz bir siyaset, küfür dili hakaret dili kullanmayan bir siyaset yapılsın. Hizmet üretsinler! Biz mimar, mühendis mesleği olan gençlere iş sağlamak için yer kurduk, İstihdam birimi kurup 13.000 kişiyi işe yerleştirdik. Haberleri bilgileri bile yok! Bir önceki yaptıklarımızı geçerek, huzurlu geleceğe devam ettireceğiz. Tohum diyen, toprak diyen, Silivri’nin geleceğini koruyacağım diyen, bu toprakları geleceğe taşımak için okul kuran, aile diyen, engelli diyen, yaşlı diyen, köylünün koyunu kuzusu için dertlenen başka bir aday yok, basın mührü CHP’ye geleceğinize! ”dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER