SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

IŞIKLAR: ‘BEKA DEĞİL, YOKSULLUK SORUNUMUZ VAR’

IŞIKLAR: ‘BEKA DEĞİL, YOKSULLUK SORUNUMUZ VAR’
Bu haber 13 Mart 2019 - 17:07 'de eklendi.

Selimpaşa Malatyalılar Derneğinde konuşan Silivri Belediye Başkanı ve CHP Başkan Adayı Özcan Işıklar, “Beka değil, yoksulluk sorunumuz var” dedi.

Silivri Belediye Başkanı ve CHP Başkan Adayı Özcan Işıklar, Pazartesi akşamı Selimpaşa Malatyalılar Derneğini ziyaret etti. Dernek Başkanı Hasan Güngör, yönetim ve üyelerinin misafir ettiği Işıklar’a, meclis üyesi adayları, CHP İlçe Başkanı Suna Göçengil, İYİ Parti İlçe Başkanı Ozan Ersaraç  ve eşi Esma Işıklar da eşlik ettiler.

IŞIKLAR: ‘BEKA DEĞİL, YOKSULLUK SORUNUMUZ VAR’
31 Mart yerel seçimlerinde ittifak sürecine dair açıklamalarda bulunan Işıklar, “Bu genel seçim değil. Beka sorunu çözümüne yönelik de bir durum yok. Sadece yerel yöneticilerimizi seçeceğimizi biliyorsunuz zaten. Bizim beka değil, insanın vicdanını sızlatan yoksulluk sorunumuz var.

’20 MİLYON İSTANBULLUYU BESLEYEBİLECEK ZENGİNLİĞİMİZ VAR’
Yanı başımızda 20 Milyon İstanbul’u besleyebilecek zenginliğimiz ve imkanımız var. Biz tarım topraklarımızı koruyarak, üretimle her türlü sorunun üstesinden geleceğiz.

‘İHTİYAÇ SAHİPLERİNİN YARALARI KİMSEYE HİSSETTİRMEDEN SARDIK’

Silivri’de açık kalan hiçbir sosyal yaraya, ihtiyaca kayıtsız kalmadık. Bunları belki anlatmadık, anlatamadık ama gereğini yaptık. İhtiyaç sahipleri biliyor. Daha fazla kişinin öğrenmesi için de kimsenin bu yöndeki ihtiyacı artmasın zaten dedi.

‘BİZ İNSANLARIN NERELİ OLDUĞUNA HANGİ ETNİK KİMLİĞE SAHİP OLDUĞUNA BAKMIYORUZ’

Meclis listesi ile ilgili de açıklamalarda bulunan Işıklar, her türlü ayrıştırma ve ötekileştirmeyi kenara bırakarak Silivri’de yaşayan herkesi ve kesimi kent ve halka hizmet ortak paydasında birleştirdiğini anlattı. “Siyasi partiler insanları ayrıştırmak ve ötekileştirmek için değil halka hizmet ve topluma fayda sağlamak adına varlar” diyen Işıklar, sözlerine şöyle devam etti: “Biz insanların nereli olduğuna, hangi etnik kimliğe sahip olduklarına değil çevresini daha iyi yönde değiştirip, dönüştürme çabasına bakıyoruz” dedi.

‘SİLİVRİ’DE GÖKYÜZÜNE BAKTIĞIMIZDA YILDIZLARI VE BULUTLARI GÖRMEK İSTİYORUZ’
Başkan Işıklar, “Birçok ortak değerimiz örselenirken buna kayıtsız kalamayız. Ama cumhuriyetimiz, demokrasimiz, özgürlük, hakkaniyet, adalet, ahlak toplum adına asla vazgeçemeyeceğimiz şeyler, bunların varlığı ve devamlılığı için mücadele vermeye devam edeceğiz. Silivri’de gökyüzüne baktığımızda yıldızlar ve bulutları görmek istiyoruz. Gençlerimize iş, güç, istihdam yaratarak, üretime katarak bu coğrafyanın kalkınması için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Genç, dinamik, temsil kabiliyeti yüksek meclis listemizle bir dönem için daha desteğinizi istiyoruz. Pınarın yanında susuzluktan ölmemek için tarım, tarım, tarım demeye devam edeceğiz” diyerek Selimpaşa Malatyalılar Derneğinde açıklamalarını tamamladı.

‘SİZE KIZMIŞTIK AMA ŞİMDİ TEBRİK EDİYORUM’
Toplantıda söz alan katılımcılardan biri Işıklar’a iki konuda teşekkür etti. Birincisi, “Siz yıllardır tarım derken, bir emlakçı olarak size kızdığımızı itiraf etmeliyim. Ama şimdi genel iktidar da sizin 10 senedir söylediğiniz şeyleri söylemeye başladı. Sizleri tebrik ediyorum.
Ayrıca Selimpaşa’da arazi satışları ile ilgili yaşanan yargı sürecinde sizlere kızdık. Ama bunun bir provokasyon olduğunu 15 Temmuz’dan sonra anladık. Size kurulmak istenen tuzağın hakim ve savcıları hepsi FETÖ’den tutuklandı. O süreçte de size kızmıştık zaman ve gelişmeler sizleri haklı çıkarttı” dedi. Işıklar, desteğini esirgemeyen değerli hemşerilerimize gönülden teşekkür ediyorum diyerek sözlerini tamamladı.

 

 

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER