SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

İşçi Filmleri Festivali başladı

İşçi Filmleri Festivali başladı
Bu haber 06 Mayıs 2019 - 10:49 'de eklendi.

14. Uluslararası İşçi Filmleri Festivali, Esenyurt Alternatif Kültür Sanat Derneği’nin ev sahipliğinde Esenyurt’a taşındı. Dört büyük kentte eş zamanlı olarak gerçekleşen festivalin Esenyurt’taki ilk gününde Hüseyin Tabak’ın “Çirkin Kral Efsanesi” belgeseli gösterildi.

İncirtepe Mahallesi’nde kısa süre önce kurulan Esenyurt Alternatif Kültür Sanat Derneği (Esas-Der), Türkiye’nin önemli film festivalleri arasında yer alan 14. Uluslararası İşçi Filmleri Festivali’ni Esenyurtlularla buluşturdu. İstanbul, Ankara, İzmir ve Diyarbakır’da eş zamanlı olarak gerçekleşen ve 7 Mayıs’a kadar sürecek olan festivalde bu yıl 32’si kurmaca, 39’u belgesel ve 3’ü de canlandırma olmak üzere toplam 74 film gösterilecek.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER