SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

İmamoğlu – Yıldırım canlı yayını 16 Haziran’da, moderatör İsmail Küçükkaya

İmamoğlu – Yıldırım canlı yayını 16 Haziran’da, moderatör İsmail Küçükkaya
Bu haber 10 Haziran 2019 - 17:54 'de eklendi.

Millet İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu ile Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım ,16 Haziran Pazar günü saat 21:00’da Lütfü Kırdar Kongre Merkezi’nde yapılacak. Programın moderatörlüğünü ise gazeteci İsmail Küçükkaya yapacak.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal ile Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkanvekili Engin Altay, İBB adaylarının televizyonda ortak canlı yayına çıkması konusunda basın toplantısı düzenledi.

23 Haziran’da tekrarlanacak olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimleri için İmamoğlu ile Yıldırım’ın 16 Haziran Pazar günü saat 21.00’de canlı yayınlanacak bir tartışma programına katılacağı, yayının isteyen yayın kuruluşlarının kullanımına açık olacağı belirtildi.

Yayın konusunda 6 maddelik mutabakat metninin hazırlandığı ve eşit süre, eşit soru temelinde tartışmanın moderatörün inisiyatifinde olacağı vurgulandı.

İLK AÇIKLAMA İMAMOĞLU’NDAN

Tarihi yayına ilişkin taraflardan ilk açıklama Ekrem İmamoğlu’ndan geldi. Sosyal medya hesabından açıklama yapan ve rakibi Binali Yıldırım’ı etiketleyen İmamoğlu “16 Haziran Pazar günü saat 21.00’de İsmail Küçükkaya moderatörlüğünde sizinle İstanbul’u tüm yönleriyle konuşmaktan büyük keyif alacağım. Başarılar dilerim ” dedi.
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER