SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

İMAMOĞLU VE ÇALIK KAR YAĞIŞINDA SAHADA İNCELEME YAPTILAR…

İMAMOĞLU VE ÇALIK KAR YAĞIŞINDA SAHADA İNCELEME YAPTILAR…
Bu haber 25 Şubat 2019 - 15:13 'de eklendi.

ÇALIK: YAKUPLU İÇİN KÜLTÜR MERKEZİ, PAZAR ALANI VE SPOR SALONU PROJELERİMİZ VAR

CHP Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Mehmet Murat Çalık ilçede etkisini gösteren kar yağışından sonra soluğu sahada aldı. Beylikdüzü Belediyesi’nin yol açma çalışmalarını yerinde inceleyen Çalık, soğukta üşüyen sokak hayvanları için yemek dağıttıktan sonra Yakuplu gençliğiyle buluşarak mangalda sucuk yaptı.

Beylikdüzü’nde gece saatlerinde bastıran kar yağışı sonrası CHP Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Mehmet Murat Çalık, Beylikdüzü Belediyesi’nin gece yürüttüğü yol çalışmalarını yerinde izledi.  Gece saatlerinde Beylikdüzü Belediye personeliyle mesai yapan Çalık, Zabıta Müdürlüğü’nü ziyaret ederek çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Ertesi günün sabahında Beylikdüzü Belediye Başkanı ve CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu ile birlikte çalışmaları denetleyen Çalık, soğukta kar altında kalan sokak hayvanlarını da unutmayıp yemek dağıttıktan sonra sahada yoğun geçen iki günün yorgunluğunu Yakuplu gençleriyle buluşup mangalda sucuk yaparak attı.

 

“Gençlerle birlikte güzel işler yapacağız”

Yakuplu gençleriyle buluşan Mehmet Murat Çalık, gençlerle bir arada olmanın mutluluğunu paylaşarak, “Gençlerin yanımızda olması bize cesaret veriyor ve gençlerimizden müthiş enerji alıyoruz. Onlarla birlikte çok güzel işler yapacağımıza inanıyorum. Belediye Başkanı olacağım ama öncelikle sizlerin abisi olmak istiyorum. Sorunlarınızı birlikte çözmek, sorunlarınıza derman olmak istiyorum. Gençlerimize örnek olmamız lazım. Biz önden gidip yol açacağız ve onlardan destek alacağız” ifadelerini kullandı.

 

Yakuplu’ya kültür, sanat ve spor projeleri

Gençlerden gelen soru ve istekler doğrultusunda Yakuplu’da gençlere yönelik projelerinden de bahseden CHP Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Çalık, “Yakuplu için pazar alanı ve kültür merkezi projelerimiz var. Pazar alanının içerisinde spora ilişkin de yatırımlarımız olacak ve içerisinde yüzme havuzu, fitness salonu, hamam olacak. Üst katta da kültür merkezine dair dersliklerimiz, kütüphanemiz, sahnemiz olacak. Burada gençlerimiz üniversite sınavlarına hazırlanabilecekler ve gençlerimize hazırlık kursları vereceğiz. Bazı etkinliklerimizi Yakuplu sahnemizde gerçekleştireceğiz ve aynı zamanda önümüzdeki dönem belediye tiyatrosu düşüncemiz de var” dedi.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER