SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

İMAMOĞLU ULUSLARARASI BÜYÜKÇEKMECE FESTİVALİ’NDE

İMAMOĞLU ULUSLARARASI BÜYÜKÇEKMECE FESTİVALİ’NDE
Bu haber 29 Temmuz 2019 - 11:37 'de eklendi.

71 ÜLKEDEN GELEN 1420 SANAT ELÇİSİ BARIŞ VE KARDEŞLİK KÖPRÜSÜNDE BULUŞUYOR!

 20.Uluslararası Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali kapsamında İstanbul’a gelen 71 ülkeden 1420 kültür ve sanat elçisi, Mimar Sinan’ın eseri olan tarihi Kanuni Sultan Süleyman Köprüsü üzerinde buluşacak.

Ülkelerinin bayrakları ve yöresel kıyafetleri ile tarihi köprüde görsel bir şölene imza atacak olan 1420 sanatçı daha sonra açılış seremonisine katılacak.

   İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı  Ekrem İmamoğlu’nun katılımıyla bugün gerçekleştirilecek açılış seremonisine katılan binlerce sanat elçisi tüm dünyaya “Sevgi Birbirimize, Barış Hepimize” mesajı verecek.

Sergi açılışları, dans gösterileri, suyun dansla buluşması, göl show ve havai fişek gösterilerileri açılışa renk katacak.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER