SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

İMAMOĞLU, MÜJDEYİ VERDİ… O KAVŞAK YENİLENİYOR!

İMAMOĞLU, MÜJDEYİ VERDİ… O KAVŞAK YENİLENİYOR!
Bu haber 21 Ağustos 2020 - 11:13 'de eklendi.

Kumburgaz girişinde mühendisliğin yüzkarası olarak nitelendirilen TEM ile E-5’i sözde birbirine bağlayan o kavşak İçin yeni proje son aşamasında.

Bugün Büyükçekmece de bulunan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na sorduğumuz o kavşakla ilgili projenin son aşamasına gelindiğini belirten Başkan İmamoğlu, Şehiri bölen ve Ucûbe görünümünde bulunan o kavşağın yakın bir zaman içerisinde yenileneceğini söyledi.

Dönemin İBB başkanı Kadir Topbaş döneminde yapılan ve mühendisliğin yüzkarası olarak nitelendirilen o kavşakla ilgili Büyükçekmece Belediye başkanı Akgün’ün de sık, sık gündeme taşıyarak yapının yanlış ve görüntü kirliliğini dile getirmişti.

Kavşağın görüntü kirliliğine yol açmasının yanında giriş ve çıkışlarının da düzensiz olmasına bölge halkında da yoğun şikayetler ve tepkiler var..

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER