SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

İMAMOĞLU, BÜYÜKÇEKMECE’NİN İMAR PLANLARI İÇİN HAREKETE GEÇTİ

İMAMOĞLU, BÜYÜKÇEKMECE’NİN İMAR PLANLARI İÇİN HAREKETE GEÇTİ
Bu haber 03 Ocak 2020 - 11:27 'de eklendi.

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün, 2018 yılında İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi’nde oy birliğiyle kabul edilen ancak bugüne kadar onaylanmayan imar planları için başlattığı seferberliğe Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’da destek verdi.“Ortak Masa” toplantısı kapsamında Büyükçekmece’ye gelen İmamoğlu, yıllardır çıkmayan imar planları nedeniyle mağduriyet yaşayan bölgelerden Celaliye mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

“En büyük talebimiz imar planları”

 Cumhuriyet Kıraathanesi’nde Celaliyeli vatandaşlara hitap eden Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “Başta Celaliye, Kumburgaz, Güzelce, Tepecik, Türkoba imar planlarımız olmak üzere ulaşımdan spor salonlarına ne varsa tamamını Ekrem Başkanımıza arz ettik. Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımızdan en büyük talebimiz şehrimizdeki bu plan sorununun bitirilmesidir. Çünkü önümüzde deprem var. Celaliye, Kamiloba ve Kumburgaz sahillerinde taş taş üzerinde kalmaz. Olacak deprem 5 kilometre karşımızda Silivri çanağında. Ekrem başkanımızda bizimle aynı hassasiyette” diye konuştu.

“Talimat verdim çok hızlı bir şekilde bu konuya eğilecekler”

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Celaliye’nin özel bir noktası var. Bizim için bu plan sorunu gerçekten yıllardır insanların canını acıtıyor. “Hasan Başkan bu problem insanları yordu” dedi. Bizde arkadaşlarımıza talimat verdik ve çok hızlı bir şekilde sürece bu konuya eğilecekler. Gerçekten sahilimiz çok güzel. Sahile ayrı bir önem vermek istiyoruz. Bu konuda endişeniz olmasın. Hasan Başkan, burada oturan insanların mezarlıkla ilgili sorunundan bahsetti. O konuya da hassas bir şekilde eğileceğiz. Bir köye özel karar alma şansımız yok ama bu köyün insanlarının daha öncelikli ve özellikli bu tarz yerlerde rezerv alanlar oluşturması konusunda daire başkanımıza talimat vereceğim” şeklinde konuştu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER