SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

İLÇE BAŞKANI FATİH GÜRAKAR, GÖREVDEN ALINDI, PARTİLER İSYANDA! – İYİ PARTİ BÜYÜKÇEKMECE’DE NELER OLUYOR? –

İLÇE BAŞKANI FATİH GÜRAKAR, GÖREVDEN ALINDI, PARTİLER İSYANDA! – İYİ PARTİ BÜYÜKÇEKMECE’DE NELER OLUYOR? –
Bu haber 16 Aralık 2019 - 10:17 'de eklendi.

İYİ Parti İl Başkanı Buğra Kavuncu’nun “şok” bir kararla Büyükçekmece ilçe başkanı Fatih Gürakar’ı, görevden alması partililerin tepkisinine yol açtı.

İl başkanının bu kararına tepki gösteren partiler, 24 Haziran Genel Seçimleri ve 31 Mart Yerel Seçimlerinde  gecesini gündüzüne katarak çalışan Büyükçekmece ilçe Başkanımız Fatih Gürakar’ı hiç bir gerekçe göstermeden görevden alınması kabul edilebilir gibi değildir bu olsa olsa keyfi bir uygulamadır. Başarılı olan ilçe Başkanlarının görevden alınmasına anlam veremediklerini” belirten partililer, “emeklerimiz yok sayılıyor” dediler. Azleder gibi ve onur kırıcı bir şekilde ilçe Başkanlarının görevden alınmasını ileri süren partililerin tepkisi ve eleştirileri devam etmekte.

Ayrıntılar Gazetemiz İç SES’in, yeni sayısında…

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER