SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

İDF’DE GÖREV DEĞİŞİKLİĞİ…..

İDF’DE GÖREV DEĞİŞİKLİĞİ…..
Bu haber 23 Ocak 2022 - 17:54 'de eklendi.

İDF (İstanbul Kültür ve Dayanışma Dernekleri Federasyonu) Olağan Kongresini gerçekleştirdi. Tek listeyle gidilen kongrede Derneğin kurucularından mevcut Başkan Velişan Yerli iki dönemdir sürdürdüğü bu görevini kongrede Federasyon Genel Başkanlığına oybirliğiyle seçilen Gazeteci Hüsnü Bediroğlu’na devretti.

Merkezi İstanbul’da bulunan ve çeşitli İl, İlçe ile Köy Derneklerinin üyesi olduğu İDF (İstanbul Kültür ve Dayanışma Dernekleri Federasyonu) 2003 Yılından günümüze Faaliyetlerini Sürdürerek devam ediyor.

Kurucu Başkanı Ardahan eski Milletvekili Ensar Öğüt, Burhanettin Yılmaz ve Velişan Yerli’den Sonra geçtiğimiz Cumartesi günü Şişli’de gerçekleşen kongre’de Federasyon Genel Başkanlığına Gazeteci Hüsnü Bediroğlu, oybirliğiyle Seçilirken, Gazetemiz İmtiyaz sahibi Salih Mert’te tekrardan yeni yönetim kurulunda yer aldı.

“Federasyonumuzun adına yakışır şekilde”

Kongrede yeni derneklerin üyeliklerinin katılımı ile Federasyon daha da güçlenerek temsiliyet alanında güvenle faaliyetlerine devam işareti verilirken, Önceki Dönem Genel Başkanları, Velişan Yerli ve Burhanettin Yılmaz yaptıkları konuşmalarında Federasyonumuzun Genel başkanlığına Seçilen arkadaşımız Hüsnü Bediroğlu, Federasyonumuzun kuruluşundan beri sadakatle ve titizlikle bizimle hep aynı duyarlılıkla yol yürümüş olup bugünlere kadar gelmiş bulunmaktayız ve bundan sonrada ileriye yönelik çok iyi hizmetler yapacaklarına inanıyor ve ekip arkadaşlarıyla bütünlük ruhuyla başarılı çalışmalar diliyoruz dediler.

Derneğin yeni Genel başkanlığına seçilen Hüsnü Bediroğlu ise kısa bir konuşmayla Kendisini Genel Başkanlığa layık gören Dernek Başkanları ve delege arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Ve bundan böyle üstlendiğimiz görevi Sorumlulukla daha ileri mertebelere taşımak ve Federasyonumuzun Misyonunun adına yakışır şekilde temsil etmeye hassasiyetle yaşatacağımızdan gurur duyacağınızdan şüpheniz olmasın. Tekrardan beni bu göreve seçen Kurucu ve dönemsel başkan, delege ve üyelerimize ile kongremizi telefon ve mesaj yoluyla tebrik eden tüm dostlarımıza teşekkür ediyorum dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER