SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Büyükçekmece’de…

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Büyükçekmece’de…
Bu haber 08 Mart 2019 - 10:45 'de eklendi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Mevlüt Uysal ile İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Büyükçekmece’nin mahallelerini gezerek vatandaşları selamladılar. Dizdariye Mahallesi’nde düzenlenen mitingde vatandaşlara hitap eden Başkan Uysal, “İnşallah bundan sonra Büyükçekmece belediyecilik hizmetlerini tam alacak ve İstanbul’un en güzel ilçesi olacak” dedi. Meydanı dolduran vatandaşlara hitap eden Bakan Soylu da, İBB Cumhuriyet Halk Partisi Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu’nun açıklamasına tepki gösterdi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Mevlüt Uysal ile İçişleri Bakanı Süleyman Soylu sabah saatlerinde Büyükçekmece’de faaliyet gösteren iş insanları ile bir araya geldikten sonra seçim otobüsüne binip Büyükçekmece mahallelerinde halkı selamladılar. AK Parti Büyükçekmece İlçe Başkanı Murat Çelik, MHP Büyükçekmece İlçe Başkanı Erdem Aydın’ın da katıldığı mahalle gezilerinin ardından seçim otobüsü Dizdariye Mahallesi’ndeki miting alanına geldi.

Kalabalığın yer aldığı alanda vatandaşlara selamlama konuşması yapan Mevlüt Uysal, “Bu kalabalıktan anlaşılacağı üzere 31 Mart Yerel Seçimleri’nden sonra da burada olacağız inşallah” dedi.

Büyükçekmece’nin İstanbul’un en güzel ilçelerinden biri olduğunu belirten Uysal, “Bir tarafında gölü bir tarafında sahili. İnşallah bundan sonra Büyükçekmece belediyecilik hizmetlerini tam alacak ve İstanbul’un en güzel ilçesi olacak” diye konuştu.

-BAKAN SOYLU’DAN İMAMOĞLU’NA TEPKİ-
Coşkulu kalabalığın alkışlarla ve sloganlarla destek verdiği Mevlüt Uysal’ın konuşmasının ardından meydanı dolduran vatandaşlara hitap eden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da, İBB Cumhuriyet Halk Partisi Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu’nun, ‘İstanbul, Türkiye’nin ve dünyanın en güvensiz şehirlerinden bir tanesidir’ açıklamasına tepki gösterdi.

Soylu konuşmasında, “İmamoğlu, ‘İstanbul, Türkiye’nin ve dünyanın en güvensiz şehirlerinden bir tanesidir’ ve güvenlik sıralamasından İstanbul 73’üncü sıradadır demiş. Eğer eline tutuşturulmuş bir kağıdı veya kulağına söylenmiş sözü hiç araştırmadan hiç değerlendirmeden ve kendi gözlemlerinin, vicdanının tam aksine söylerseniz, adamın biri çıkar sizi beş paralık eder. Ben ederim hiç de acımam. Kendi alanıma doğru yalan yanlış bir şekilde girilmişse ben beş paralık ederim” ifadelerini kullandı.

Başkan Uysal ve Bakan Soylu konuşmaların ardından öğlen namazını kılmak için Dizdariye Merkez Camii’ne birlikte geçti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER