SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

İBB’DEN ERKEN BAYRAM SEVİNCİ YAŞATAN UĞURLAMALAR

İBB’DEN ERKEN BAYRAM SEVİNCİ YAŞATAN UĞURLAMALAR
Bu haber 09 Ağustos 2019 - 17:12 'de eklendi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kurban Bayramı’nı şehir dışında geçirecek vatandaşlar için otogarlarda uğurlama organizasyonları düzenliyor. İstanbulluları sevindiren sürpriz uğurlamalarda İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun selamları ve bayram mesajları iletiliyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Halkla İlişkiler Müdürlüğü, otogarlardaki bayram uğurlamaları ile vatandaşlara erken bayram sevinci yaşatıyor. Bayramı İstanbul dışında geçirmek için Avrupa ve Asya yakasındaki otogarların yolunu tutan vatandaşlar İBB’nin sürpriziyle karşılaşıyorlar.

İBB Halkla İlişkiler Müdürlüğü ekipleri; 15 Temmuz Şehitler, Alibeyköy, Harem ve Samandıra otogarlarında peron ve otobüslerin içerisinde yolculuğa hazırlanan vatandaşların bayramını kutlayarak, hediye takdim ediyorlar. Ekipler, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun bayram tebrikini ve selamlarını yolcularla paylaşıyor.

İBB ekipleri, İstanbul Havalimanı ve Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan uçağa binecek yolcular için de uğurlama etkinlikleri gerçekleştiriyor. Her yaş grubuna özel içerikteki bayram hediyeleri sunulan vatandaşlar, uğurlama etkinliklerinden dolayı İBB’ye ve Başkan İmamoğlu’na teşekkürlerini iletiyorlar.

Öte yandan, yolcusunu uğurlamak ya da karşılamak isteyenler için, Bayrampaşa 15 Temmuz Şehitler Otogarı otoparkının 9-15 Ağustos tarihlerinde ücretsiz olması kararı da vatandaşlarca memnuniyetle karşılanıyor.

Uğurlamalar, Arife günü de dahil olmak üzere bayramın ilk gününe kadar devam edecek.

İBB Halkla İlişkiler Müdürlüğü, vatandaşların huzur içerisinde bir bayram geçirmesi için uzman ekiplerle kesintisiz çalışmalar yürütüyor. Bayram uğurlamalarının yanı sıra şehitliklerdeki anma programları, kimsesiz çocuklara yönelik faaliyetler, huzurevi ve hastane ziyaretleri yapan ekipler, İstanbul’un her noktasında vatandaş memnuniyeti odaklı hizmetler de sunuluyor.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER