SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

İBB’den Çatalca Belediyesi’ne Hibe 8 Araç

İBB’den Çatalca Belediyesi’ne Hibe 8 Araç
Bu haber 14 Haziran 2019 - 13:11 'de eklendi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesinin kuruluşları olan İSKİ ve İETT tarafından Çatalca Belediyesi’ne 8 adet araç hibe edildi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden verilen 2 Adet Otobüs, 1 Damperli Kamyon, 1 Adet Ambulans, 1 Adet Kasalı Kamyonet, Bir Adet Tanker, Bir Adet Minibüs, 1 Adet JSB (İş Makinesi) için  Cumhuriyet Meydanında araç teslim töreni gerçekleştirildi.

Törene AK Parti İstanbul Milletvekili Halis Dalkılıç, Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, İSKİ Genel Müdürü Fatih Turan, İETT Genel Müdürü Ahmet Bağış, AK Parti İlçe Başkanı Yusuf Aslan, Belediye Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri ve vatandaşlar katıldı. Törende kısa bir konuşma gerçekleştiren Başkan Mesut Üner, araçların Çatalca halkına hayırlı olmasını diledi.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER