SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

İBB’DEN BÜYÜKÇEKMECE’DEKİ AMATÖR SPOR KULÜPLERİNE DESTEK

İBB’DEN BÜYÜKÇEKMECE’DEKİ AMATÖR SPOR KULÜPLERİNE DESTEK
Bu haber 08 Temmuz 2022 - 11:18 'de eklendi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Büyükçekmece’deki 20 amatör spor kulübüne malzeme desteği verdi.

Büyükçekmece’de faaliyet gösteren 20 amatör spor kulübü, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve İBB Gençlik ve Spor Müdürlüğüne yaptıkları malzeme desteğinden dolayı teşekkür etti.

20 Branşta malzeme desteği veriliyor

İBB Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından İstanbul’da 39 ilçede faaliyette olan 1100 amatör spor kulübüne futbol, voleybol, basketbol, hentbol, karate, judo, tekvando, kickboks, muay thai, wushu, kort tenisi, satranç, masa tenisi, badminton, jimnastik, atletizm, okçuluk, futsal, yüzme ve güreş olmak üzere 20 branşta malzeme desteği yapılıyor. İBB Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nce gönderilen malzemeler CHP Büyükçekmece İlçe Başkanı Hüseyin Remzi Gökbulak’ın katılımıyla spor kulüplerine dağıtıldı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER