SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

İBB VE ESENYURT BELEDİYESİ, TRAFİK SORUNUNA ÇARE OLMAYA DEVAM EDİYOR

İBB VE ESENYURT BELEDİYESİ, TRAFİK SORUNUNA ÇARE OLMAYA DEVAM EDİYOR
Bu haber 01 Eylül 2021 - 11:18 'de eklendi.

Esenyurt’ta trafik sorununa çözüm üretmeye devam eden İBB ile Esenyurt Belediyesi, Fatih Sultan Mehmet Caddesi ile 1046. Sokak’ın birleşiminde yer alan kavşakta revize çalışması başlattı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ile Esenyurt Belediyesi, ilçedeki trafiği azaltma çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Birçok noktada trafik akışını kolaylaştırmak için çalışma yürüten ekipler, bu kez de 1046. Sokak ve Fatih Sultan Mehmet Caddesi’nde kavşak düzenlemesi ile yeşil alan revize çalışması başlattı. Ayrıca, trafik kazalarının meydana gelmemesi amacıyla, 1046. Sokak’ın Fatih Sultan Mehmet Caddesi bağlanan dönüşü de araç geçişine kapatılacak.

TRAFİK ÇİLESİNE, YENİ ŞERİT EKLENEREK ÇÖZÜM ÜRETİLİYOR

Esenyurt Belediyesi’nin talebi üzerine bu çalışmanın başlatıldığını ifade eden İBB görevlisi İnşaat Mühendisi Şevket Gürler, çalışma sonucunda hem trafik yoğunluğunun azalacağını hem de söz konusu noktada trafik kazalarının önleneceğini ifade etti. Gürler, “Bulunduğumuz alanda, yolun gidiş-geliş istikametine birer şerit katarak trafik akışını rahatlatmak istiyoruz. 1046. Sokak noktasında Fatih Sultan Mehmet Caddesi’ne bağlanan noktayı da kapatarak trafik kazalarını önleyeceğiz. Esenyurt Devlet Hastanesi noktasına bağlanan yere de bir şerit daha katarak trafik akışını rahatlatmış olacağız. Çalışmamız bittiğinde mevcut alan, trafiği rahatlatıcı ve olası kazaları önleyici bir hal alacak” diye konuştu.

“BİTKİLER FİDANLIĞA NAKLEDİLDİ”

Esenyurt Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü görevlisi Ziraat Mühendisi Sercan Avican, çalışma kapsamında kavşakta bulunan bitkilerin fidanlıkta korumaya alınacağını aktardı. Avican, “Bu çalışma neticesinde alanda bulunan ağaç, çalı ve güllerin bir sonraki projede değerlendirmek üzere fidanlığa nakli söz konusu” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER