SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

İBB SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI KOORDİNATÖRÜLÜĞÜ’NE HASAN AKKUŞ ATANDI

İBB SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI KOORDİNATÖRÜLÜĞÜ’NE HASAN AKKUŞ ATANDI
Bu haber 08 Mayıs 2020 - 14:10 'de eklendi.

Uzun yıllardır  Büyükçekmece Belediyesi’nde çalışan ve Başkan özel kalem müdürlüğü gibi önemli görevler üstlenen Hasan Akkuş, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sivil Toplum Kuruluşları Koordinatörülüğü’ne atandı

‘Sorumluluğun farkındayım’

Atandığı yeni görevi ile ilgili açıklamada bulunan Hasan Akkuş şunları söyledi; “İstanbul Büyükşehir Belediyemizde Sivil Toplum Kuruluşları Koordinatörü olarak göreve başladım. Dileğim; beni bu göreve getirenlere layık olmak, bana inanıp güvenen Belediye Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu’na mahçup olmamaktır. Başaracağım; çünkü omuzlarımdaki sorumluluğun farkındayım. Başaracağım; çünkü Ekrem İmamoğlu başkanımızın başarısında bir nebzede olsa katkım olsun istiyorum. Başaracağım; çünkü başarmak için gerekli azim, bilgi ve birikime sahibim. Allah utandırmasın.”

Çiçek istemedi

Kendisini kutlamak isteyen sevenlerine çiçek göndermemelerini isteyen Akkuş, bunun yerine askıda fatura kampanyasına destek verilmesi temennisinde bulunarak; Çiçek göndermek isteyen değerli dostlarım ve büyüklerim lütfen çiçeğe vereceğiniz parayla İBB’nin askıda fatura kampanyasına katılarak, mübarek ramazanda bir garibana fayda sağlayın.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER