SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

İBB Halk Ekmek pideye zam yapmadı…Pide 1TL…

İBB Halk Ekmek pideye zam yapmadı…Pide 1TL…
Bu haber 04 Mayıs 2019 - 13:47 'de eklendi.

İBB şirketlerinden Halk Ekmek, Ramazan ayında satışa sunulacak 300 gramlık pide fiyatına zam yapmadı ve 2018 yılında olduğu gibi 1 TL’den satma kararı aldı. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, geçtiğimiz günlerde İstanbulluların makul fiyatlarla pide alabilmesi için Halk Ekmek ile çalışma yürüttüklerini duyurmuştu.

RAMAZAN PİDESİ HALK EKMEK’TE 1 TL

Ramazan ayı boyunca İBB şirketlerinden İstanbul Halk Ekmek’in (İHE) büfelerinde satışa sunulacak pidenin fiyatı da 3 Mayıs günü İBB Genel Sekreterlik Koordinasyon Toplantısı’nda belirlendi. Alınan karara göre Ramazan pidesi geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da 1 TL’den satılacak. Halk Ekmek, pide fiyatı ile ilgili alınan kararı sosyal medyadan paylaşarak tüm İstanbullulara duyurdu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER