SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

İBB BAŞKAN ADAYI KURUM AK PARTİ ÖNCEKİ DÖNEM İSTANBUL İL BAŞKANLARIYLA BULUŞTU

İBB BAŞKAN ADAYI KURUM AK PARTİ ÖNCEKİ DÖNEM İSTANBUL İL BAŞKANLARIYLA BULUŞTU
Bu haber 15 Ocak 2024 - 20:50 'de eklendi.

Ak Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe ve önceki dönem İl Başkanları, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum ile bir araya geldi. İstişare toplantısında yerel seçim çalışmaları ele alındı.

İl Başkanı  Osman Nuri Kabaktepe, önceki dönem İl Başkanları ile İBB Başkan Adayı Murat Kurum’u buluşturdu. Yerel seçim gündemiyle gerçekleştirilen toplantıya; Aziz Babuşçu, Bayram Şenocak, Mehmet Müezzinoğlu ve Alaaddin Büyükkaya katıldı.

SADECE İSTANBUL İÇİN BİRİZ, BİRLİKTEYİZ 

Murat Kurum sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “AK Parti’nin 23 yıllık başarısı bu 94 ruhunda saklı. Bizi bu ruh, 31 Mart zaferine taşıyacak. Bugün İstanbul’un dünü, bugünü ve yarınları olan partimizin önceki dönem İstanbul İl Başkanlarıyla bir araya geldik, istişarelerde bulunduk. Şimdi İstanbul #Sadeceİstanbul için biriz, birlikteyiz!” ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER