SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

HZ. MEVLANA’NIN 746. VUSLAT YIL DÖNÜMÜ ESENYURT’TA ANILACAK

HZ. MEVLANA’NIN  746. VUSLAT  YIL DÖNÜMÜ ESENYURT’TA ANILACAK
Bu haber 13 Aralık 2019 - 10:24 'de eklendi.

Öğretileri ile tüm dünyada ilgi uyandıran düşünce adamı ve mutasavvıf Mevlana, ölümünün 746. yıldönümünde, Esenyurt Belediyesi’nin düzenleyeceği ‘Şeb-i Arus’ programında anılacak.

Esenyurt Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü, Türk ve İslam dünyasının en büyük mutasavvıflarından Mevlana Celaleddin-i Rumi’nin, 746. vuslat yıl dönümünde anma programı düzenleyecek. 15 Aralık Pazar günü 17.00’da Şehit Erol Olçok Kültür Merkezi’nde Neyzen Serkan Kamacı’nın konuşmacı olarak katılacağı Şeb-i Arus ‘Düğün Gecesi’ programında, Gülistan Musiki Topluluğu, Acemaşiran Mevlevi Ayini ve Sema Töreni de yer alacak. Düşünce adamı ve mutasavvıf Mevlana’nın, Rabb’ine, sevgiliye kavuşma gecesi olarak adlandırdığı Şeb-i Arus gecesinde, düzenlenen programla düşünceleri Esenyurt’ta yaşatılacak.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER