SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

‘’HOŞ GELDİN ÖĞRETMENİM’’

‘’HOŞ GELDİN ÖĞRETMENİM’’
Bu haber 23 Şubat 2022 - 16:09 'de eklendi.

Çatalca’ya kazandırdığı tarihi projelerin yanı sıra, ilçenin kronik sorunlarıyla da dertlenen Başkan Mesut Üner, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesaplarından ilçe tarihinde ilk kez son öğretmen atamalarında seksen altı öğretmenin Çatalca’ya atandığını ve ilçede öğretmen açığının büyük ölçüde kapandığını tüm ilçe halkına müjdelemişti.

Çatalca’da bu önemli eğitim müjdesi sonrası Çatalca Kaymakamlığı tarafından ilçeye yeni atanan öğretmenlere tanışma kahvaltısı programı organize edildi. Organize edilen ‘’Hoş Geldin Öğretmenim.’’ tanışma kahvaltısı programına; Kaymakam Erdoğan Turan Ermiş, Başkan Mesut Üner, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tayfun Özyolcu, Belediye Başkan Yardımcıları ve Meclis Üyeleri de katılım sağladı. Samimi ortamda gerçekleşen kahvaltı programında, ilçeye atanan öğretmenler Çatalca’da görev almaya başlamalarından dolayı sevinçli olduklarını ifade ederek, bu tanışma programı organizasyonundan oldukça memnun kaldıklarını ifade ettiler. Tanışma programının ardından günün anısına yeni atanan öğretmenlere Kaymakam Erdoğan Turan Ermiş, Başkan Mesut Üner ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Tayfun Özyolcu tarafından hediyeleri takdim edildi.

‘’Hoş Geldin Öğretmenim.’’ tanışma kahvaltı programı sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Mesut Üner; ‘’Ne güzel ifade etmiş Başöğretmen ve Türkiye Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ‘’Öğretmenler! Yeni Nesil Sizin Eseriniz Olacaktır.’’ Çatalca’mızda yarınlarımızın teminatı çocuklarımızı ve gençlerimizi emanet edeceğimiz öğretmenlerimizin bizler için çok önemli olduğunu her fırsatta ifade etmiştik. Bu anlamda en son yapılan öğretmen atamasında ilçemize tarihte ilk defa 86 yeni öğretmen atanarak Çatalca’mızda öğretmen açığımız çok büyük oranda kapamıştık. Bugünde Kaymakamımız Erdoğan Turan Ermiş ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Tayfun Özyolcu ile birlikte ilçemize yeni atanan öğretmenlerimize düzenlenen “Hoş geldin Öğretmenim” tanışma programına katıldık. Bu vesileyle ilçemize yeni atanan öğretmenlerimize hoş geldiniz diyor, Çatalca’mıza rekor sayıda öğretmen atamasında katkısı bulunan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN’a şahsım ve ilçe halkımız adına çok teşekkür ederiz. Çatalca’mıza hayırlı olsun.’’ dedi.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER