SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

HİSARBEYLİ HALKI MUTLU VE MESUT

HİSARBEYLİ HALKI MUTLU VE MESUT
Bu haber 17 Mart 2022 - 12:05 'de eklendi.

Çatalca ve bölge halkı bu aralar ilçeye kazandırılan önemli devasa hizmetlerle beraber, Başkan Mesut Üner’in tek tek mahalleleri tam kadroyla ziyaret edip halkın sorunlarını yerinde dinleyip, anında çözüm üretmesini övgüyle gündeminden düşürmüyor.  Daha önce Çatalca Belediyesi’nde halk günleri de organize edip, halkla birebir görüşmeler sağlayan Başkan Mesut Üner’in bu seferki durağı Hisarbeyli oldu.

 

Başkan Mesut Üner’in Hisarbeyli mahallesindeki toplantısına; Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri, Belediye Birim Müdürleri ile birlikte Hisarbeyli Mahalle Muhtarı Engin Demir’de katılım sağladı. Toplantıya Hisarbeyli halkı yoğun katılım sağladı. Toplantının ilk bölümünde Başkan Mesut Üner, görevinin ilk üç yılında ilçeye kazandırdığı efsane hizmetlerin sunumunu büyük bir gururla gerçekleştirdi. Hisarbeyli’ye yapılan hizmetlerin sunumu sırasında büyük takdir kazandı. Başkan Mesut Üner’in sunumundan sonra halktan gelen öneri, görüş ve sorunları dinlendi. Sorunlar dinlenmekle de kalmadı, Başkan Mesut Üner, halktan dinlediği sorunların çözümü için toplantıda olan müdürlere çözüm için anında talimat verdi. Toplantı sonunda gerçekleşen organizasyondan memnun kalan Hisarbeyli mahalle halkı, Başkan Mesut Üner’e teşekkür ederken, günün anısına hatıra fotoğrafları çektirdi.

 

Hisarbeyli mahallesinde gerçekleşen halk toplantısı sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Mesut Üner; ‘’Bildiğiniz gibi daha önce halk günü toplantıları organize edip, belediyede sizlerle birebir görüşmeler gerçekleştirdik. Şimdide söz sırası yine sizde dedik ve bu kez biz sizleri ziyaret etmeye başladık. Bu kapsamda beşinci durağımız Hisarbeyli oldu. Başkan Yardımcılarımız, Meclis Üyelerimiz, Muhtarlar Derneği Başkanımız, Muhtarımız ve Birim Müdürlerimizle birlikte verimli bir mahalle istişare toplantısı oldu. Halkımızın istek, öneri, görüş ve şikayetlerini yine tam kadro yerinde dinleyip çözüme kavuşturma çalışmalarımızı anında başlattık. Ziyaretimizde sizlerin samimi ilgi, alaka ve coşkulu karşılamanız Çatalca’mıza hizmet yolunda bizlere güç verdi. Çatalca’mız genelinde mahalle toplantılarımıza durmaksızın devam edeceğiz.’’ dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER