SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

HIDIRELLEZ, BEYLİKDÜZÜ’NDE COŞKUYLA KUTLANACAK

HIDIRELLEZ, BEYLİKDÜZÜ’NDE COŞKUYLA KUTLANACAK
Bu haber 04 Mayıs 2019 - 13:08 'de eklendi.

Baharın müjdecisi Hıdırellez Bayramı, Beylikdüzü’nde bu yıl da coşkuyla kutlanacak. 5 Mayıs Pazar günü, saat 18:00’da, Gürpınar Çınarlı Kahve’de gerçekleşecek Hıdırellez Şenliği, Beylikdüzü Belediye 1. Başkan Vekili Serdal Mumcu, Gür-Trak Derneği Başkanı Tarık Küçük ve vatandaşların katılımıyla gerçekleşecek.

Beylikdüzü Belediyesi ile Gürpınar Trakyalılar ve Rumeliler Eğitim, Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği işbirliğiyle gerçekleştirilecek olan Hıdırellez Şenliği’nde, genciyle yaşlısıyla yüzlerce kişi, baharın gelişini hep birlikte kutlayacak. Saat: 18.00’da başlayacak Hıdırellez Şenliği’nde, protokol konuşmalarının ardından dilek ağacına dilekler asılacak. Halk oyunları gösterisiyle devam eden şenlik, saat 21.00’da Hıdırellez Ateşi’nin yakılmasının ardından sona erecek.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER