SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

HAZİRAN 2021 ÇATALCA BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI 2.BİRLEŞİMİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

HAZİRAN 2021 ÇATALCA BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI 2.BİRLEŞİMİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Bu haber 11 Haziran 2021 - 13:00 'de eklendi.

Çatalca Belediye Meclisi Haziran Ayı 2021 Yılı Toplantısının 2. Birleşimi 11.06.2021 Cuma günü saat 11.00’de Başkan Mesut Üner Başkanlığında Belediye Meclis Salonunda gerçekleşti.

Haziran ayı 2021 yılı Meclis Toplantısının Çatalca’ya hayırlı olmasını temenni eden Başkan Mesut Üner’in ardından, Meclis toplantısı gündem maddelerinin görüşülmesiyle devam etti.

Çatalca Belediyesi meclis gündemi :

1-) İlçe  sınırları içerisinde bulunan sıhhi, gayri sıhhi müesseseler ve diğer işletmelere 1 yıl süre ile geçici çalışma izni verilmesi ile ilgili Hukuk komisyon raporunun görüşülmesi.

2-)  İlçe Ferhatpaşa mahallesi 658 ada 1 parsele ilişkin Çatalca Merkez ve Yakın Çevresi Uygulama İmar Planı değişikliği ile ilgili İmar komisyon raporunun görüşülmesi.

Gündem maddelerinin 1. Maddesi oy çokluğu, 2. Madde ise oy birliğiyle Meclisden geçti.

Meclis gündemlerinin görüşülmesinin ardından söz alan Başkan Mesut Üner; ‘’ Tüm Meclis Üyelerimize çok teşekkür ederim. Aldığımız kararlar Çatalca’mıza hayırlı ve uğurlu olsun. Belediyemiz Haziran ayı 2021 yılı 1. Birleşimi 5 Temmuz 2021 Pazartesi günü saat 11.00’de gerçekleşecek. ‘’ dedi ve Haziran ayı 2021 yılı Çatalca Belediye Meclisi 2. Birleşimini sonlandırdı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER