SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

HASAN DAL, SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI…

HASAN DAL, SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI…
Bu haber 29 Kasım 2022 - 11:37 'de eklendi.
Dün hayatını kaybeden Büyükçekmece belediye başkanı Akgün’ün danışmanlarından Mimarsinan Mahallesi eşrafından, Eyüp Dal’ın babası Hasan Dal, bugün son yolculuğuna uğurlandı.
Merhum Hasan Dal, bugün Mimarsinan merkez camiinde öğlen namazına müteakip kalınan cenaze namazı sonrasında Mimarsinan’da toprağa verildi.
Babasını kaybetmenin acısını yaşayan Eyüp Dal’ı bu acı gününde Büyükçekmece belediye başkanı Dr. Hasan Akgün’ün yanısıra çok sayıda siyasetçi ve STK temsilcileri yalnız bırakmadılar. Merhumun cenaze namazına katılarak Eyüp Dal’ın acısını paylaşan Başkan Akgün’ün de aralarında bulunduğu, Eski CHP Milletvekili Süleyman Çelebi, Büyükçekmece’nin önde gelen siyaset ve STK Temsilcilerinden SMMM Recep Erol, İYİ Parti Büyükçekmece belediye meclis Üyesi Özkalp Beyaz, Ak Parti Büyükçekmece belediye Meclis Üyesi Necmi Yıldız, CHP Büyükçekmece ilçe başkan yardımcısı Halis Çiçekçi, Memleket Partisi Büyükçekmece ilçe başkanı Kaya Keskinkılınç, Mimarsinan merkez mahallesi muhtarı Cafer Demirkaya ile çok sayıdaki mahalle halkıyla, merhumun eş dost ve sevenleri yoğun bir katılım göstererek Dal Ailesinin, acısını paylaştılar…
İç SES Gazetesi ve www.gazeteicses.com.trailesi olarak Merhume yüce Allah’tan rahmet, DAL ailesine başsağlığı diliyoruz, Mekanı Cennet Olsun….
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER