SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

“HANIMAĞALIĞA YAKIŞIR AÇILIŞ”

“HANIMAĞALIĞA YAKIŞIR AÇILIŞ”
Bu haber 16 Ekim 2022 - 13:39 'de eklendi.

Siyaset, Sanat, Spor, STK ve İş Dünyası Bu Açılışta Buluştu…

Büyükçekmece ve Çatalca’nın tanınmış ileri gelen ailelerinden “hanımağa lakabıyla bilinen” önceki dönem CHP Büyükçekmece belediye meclis üyesi Selda Gidiş Uzkan’ın İşletme sahibi olduğu Gidişoğlu Sigorta Acenteliğinin ikinci şubesi dualarla açıldı. 

Tepecik meydanda bulunan ödeme noktasının ardından ikinci bir işyerini daha bölge halkının hizmetine görkemli bir törenle sunmanın mutluluğunu yaşayan “Hanımağa” Selda Gidiş Uzkan’ı bu mutlu gününde çok sayıda seçkin davetli topluluğu yalnız bırakmadılar. Hanımağalığa bu yakışır dedirten görkemli Gidişoğlu sigorta şirketinin açılışına Büyükçekmece kaymakamı Ali İkram Tuna, Büyükçekmece belediye başkanı Dr. Hasan Akgün, Çatalca belediye başkanı Mesut Üner, Kumburgaz Jandarma Özel Eğitim Merkezi komutanı Personel Kıdemli Albay Yusuf Kurthasan’ın yanısıra, askeri ve mülki erkan, bölgemiz siyaset, sanat, spor, Eğitim, STK Temsilcileri, iş dünyası, eski ve yeni belediye Meclis üyeleri, muhtarlar, esnaflar ile çok sayıda seçkin davetli topluluğu katıldı. Açılışa katılamayan çok sayıda kurum ve kuruluşlar ise gönderdikleri çiçek ve çelenklerle Tepecik meydanını çiçek bahçesine dönüştürerek Selda Gidiş Uzkan’ın mutluluğunu paylaştılar.

Akgün: “Benim gibi oda çok hareketlidir”

Görkemli bir törenle Büyükçekmece Tepecik meydanda hizmete giren Gidişoğlu Sigorta’nın açılışı oldukça renkli geçti. Katılımın yoğun olduğu tören Tepecik Saray Camii İmamının duaları eşliğinde başladı ve protokol konuşmaları ile devam etti.

Açılışta konuşan Büyükçekmece belediye başkanı Dr. Hasan Akgün, Yeni faaliyetine başlayan Gidişoğlu Sigorta’nın açılışını gerçekleştiriyoruz İşletme sahibi, geçmiş dönem meclis üyemiz Selda Gidiş Uzkan’a başarılar, bereketli kazançlar diliyorum. Selda kardeşimiz, benim gibi oda çok hareketlidir. Belediye meclis üyeliğindeki haraketini bilirim. Allah yolunu açık etsin. Bir işkadını olarak ilçemize faydalı işler yapmaya devam edecektir. Allah yolunu açık etsin yeni işyeri hayırlı uğurlu bereketli olmasını dilerim diye konuştu.

Üner: “Burada Dayımdan çok dayak yedik”

Çatalca belediye başkanı Mesut Üner ise konuşmasında, ben buraya bir protokol olarak değil, bir Tepecik’in çocuğu olarak geldim. Bu arkadaki binada büyüdüm burada çok güzel günlerimiz geçti. Aşağıda Seçkin kardeşimiz ile market işlettik ve dayımdan çok dayak yedik, marketi bırakıp kaçtığımız zaman, ama çok güzel günlerdi bu güzellikler hiç bozulmasın dedi. Başkan Üner, Selda kardeşimizin başarısını biliyoruz, daha da  başarılı olacağına inanıyorum Allah yolunu açık etsin, yeni işyerleri hayırlı uğurlu olsun.

Kaymakam Tuna ise konuşmasında, birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaparak, toplumlar birlik ve beraberlik içerisinde oldukları zaman kalkınırlar. Ben burada bu birlikteliği görüyorum, bu birlikteliğimiz bozulmaması dileklerimle yeni işyerimizin ilçemize ve bölgemize hayırlı uğurlu olmasını diliyor, Selda hanımı tebrik ediyorum dedi.

“Ev sahipliği taktir edildi”

Tepecik meydanına sığmayan davetlileriyle dikkat çeken ve renkli anların yaşanmasına sahne olan Gidişoğlu Sigortacılık Acentesi protokolün ve katılımcıların alkışları eşliğinde kesilen kurdele ile hizmete girmiş olurken, açılışta buluşan siyasilerin renkli sohbetleri dikkatlerden kaçmadı. Gidişoğlu Sigorta İşletmecisi Selda Gidiş Uzkan ise Tepecik Meydanına sığmayan davetlilere çok teşekkür ederek, misafirleriyle tek, tek yakınen ilgilenmesiyle taktir topladı ve iyi bir ev sahipliği örneği sergilemenin yanısıra çok heyecanlı olduğu gözlerden kaçmadı.

 

     

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER