SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

HANÇERLİ BİR PROJESİNİ DAHA HAYATA GEÇİRİYOR: FİRUZKÖY ÇOCUK EVİNE KAVUŞUYOR

HANÇERLİ BİR PROJESİNİ DAHA HAYATA GEÇİRİYOR: FİRUZKÖY ÇOCUK EVİNE KAVUŞUYOR
Bu haber 01 Eylül 2020 - 10:41 'de eklendi.

Turan Hançerli’nin  “Her mahalleye bir çocuk evi” projesi hayata geçiyor. Projeye ilk olarak Firuzköy Mahallesi’nden başlandı.

Avcılar Belediyesi, Firuzköy Mahallesi’nde bulunan eski şantiye binasını çocuk evi olarak yeniden düzenliyor.

Göreve gelmeden önce her mahalleye bir çocuk evi yapılacağı sözünü veren Avcılar Belediye Başkanı Av. Turan Hançerli,  Fen İşleri Müdürlüğü’nün eski binası olarak hizmet veren binayı çocuk evine dönüştürme projesini hayata geçirmek için çalışmalara başlandığını belirtti.

Başkan Turan Hançerli, okul öncesi eğitim alamayan çocukları akranlarıyla eşitlemek, annelerin de istihdama ve sosyal hayata katılmalarını sağlamak amacıyla yürütülen proje kapsamında yeni açılacak çocuk evinin 4-5 yaş arası çocuklara hizmet verileceğini söyledi. Hançerli, “ Çocuk evimizin 2 bin 652 metrekare parsel alanda, tek katlı olmasını planlıyoruz.” dedi.

Geleceğe yapılan en iyi yatırımın çocuklara yönelik yapılan hizmetler olduğunu kaydeden Hançerli” Yarının umudu çocuklarımız Avcılar’da güvenle, huzurla büyüyecek. Çünkü onların mutlu olmasını dert edinen bir belediyeleri var” şeklinde konuştu.

Belediye yetkililerince yapılan açıklamaya göre çocuk evinde; 3 adet sınıf, 1 adet oyun odası, 1 adet psikolog odasının yanı sıra ilçedeki kadınların hobi sınıfı olarak yararlanabileceği bir oda, halka açık park alanı ve bir açık hava sahnesi bulunacağının planlandığı belirtildi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER