SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

HAFTA SONU NİKAHLARI İPTAL EDİLDİ

HAFTA SONU NİKAHLARI İPTAL EDİLDİ
Bu haber 05 Haziran 2020 - 11:50 'de eklendi.

15 ilde hafta sonu uygulanacak olan sokağa çıkma yasağı nedeniyle Esenyurt Belediyesi’ne başvurusu yapılan ve hafta sonuna gün verilen 21 nikah ileri tarihe ertelendi.

İçişleri Bakanlığı genelgesine göre, hafta sonu 15 ilde sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacak. Kısıtlamanın olduğu 6 Haziran Cumartesi günü market, bakkal, manav, kasap ve kuruyemişçiler 10.00-17.00 saatleri arasında faaliyet gösterebilecek. Sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu cumartesi ve pazar günleri nikah daireleri de kapalı olacak. Bu nedenle Esenyurt Belediyesi’nde hafta sonu nikahı olan 21 çiftin işlemleri iptal edildi. Çiftlere nikah için yeni tarihler bildirilecek. Nikahlar İçişleri Bakanlığı genelgesine göre kapsam dışı olduğu için iptal edildi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER