SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

GÜREŞİN KALBİ ÇATALCA’DA ATACAK

GÜREŞİN KALBİ ÇATALCA’DA ATACAK
Bu haber 19 Ağustos 2021 - 13:58 'de eklendi.

Çatalca’ya kazandırdığı projeler, sosyal belediyecilik anlayışı ile bölgemizde adından çok söz ettiren Başkan Mesut Üner, spor ve sporcuya verdiği önemle de gönüllerde taht kuruyor. Sporda bir büyük organizasyon için daha kollarını sıvayan Başkan Mesut Üner, 29 Ağustos 2021 Pazar günü güreş sporunun kalbinin Çatalca’da atmasına vesile olacak.

PROGRAM SPOR TESİSİ AÇILIŞIYLA BAŞLAYACAK

‘’Çatalca Belediyesi Geleneksel Yağlı Pehlivan Güreşleri’’ muhteşem bir spor tesisinin açılışı ile başlayacak. Başkan Mesut Üner göreve gelir gelmez, ilçe ve ülke sporuna kazandırdığı güreş salonu resmi açılış ile güreş sporcularının hizmetine sunulacak. Vefasıyla da Çatalca’da çok sevilen Başkan Mesut Üner, bu kıymetli tesisin adına bölgede güreş sporuna büyük hizmetler vermiş rahmetli İlyas Demiroğlu’nun adını vermesi çok büyük takdir ve alkışla karşılık buldu.

 

ULU CAMİİ ÇAYIR ALANINDA GÜREŞ SPORUNUN MARKA İSİMLERİ YERİNİ ALACAK

Ulu Camii çayır alanında, Çatalca Belediyespor Güreş Antrenörü Milli Güreşçi Gökhan Akçen tarafından ilçe ve ülke güreş sporuna kazandırılan marka isim Yıldıray Pala gibi isimlerin yanı sıra, Türkiye’nin tanıdığı efsane yağlı güreşçiler Ali Gürbüz, İsmail Balaban, Recep Kara, Şaban Yılmaz ve Osman Aynur gibi marka isimlerde mücadele edecek. Bu isimler şimdiden Çatalca’da güreş sporunu sevenler arasında büyük bir heyecan yaşanmasına sebep olarak, şimdiden 29 Ağustos 2021 tarihi için geri sayım başlamasına vesile oldu.

 

Çatalca’da güreş sporu adına böylesine önemli bir gün öncesi yerinde denetimler yaparak, tüm detaylarla bizzat ilgilenen Başkan Mesut Üner, yaptığı denetimler sonrası açıklamalarda bulunarak; ’’KARARLIYIZ ÇATALCA’MIZ DÜNYA ŞEHRİ İSTANBUL’UN SPOR BAŞKENTİ OLACAK. 29 Ağustos 2021 Pazar günü önce ilçe ve ülke sporuna kazandırdığımız İlyas Demiroğlu Güreş Salonumuzun açılışını yapacağız, sonrasında ise Ulu Camii Çayır Alanımızda çok değerli güreşçilerin katılımıyla Çatalca Belediyesi Geleneksel Yağlı Pehlivan Güreşlerini organize edeceğiz. İşte böylesine önemli gün öncesi etkinlik alanlarımızda yerinde denetimler yaparak, ekip arkadaşlarımıza kolaylıklar diledik. Tüm Çatalca halkımızı hem açılışımıza hem de yağlı güreşlerimize bekliyoruz.’’ dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER