SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

GÜREŞ MİLLİ TAKIMINA ÇATALCA EV SAHİPLİĞİ YAPACAK

GÜREŞ MİLLİ TAKIMINA ÇATALCA EV SAHİPLİĞİ YAPACAK
Bu haber 08 Mayıs 2021 - 16:43 'de eklendi.

Geçen hafta Güreş Milli Takımına sporcularının seçilmesinin gururunu yaşayan Çatalca Belediyesi, şimdi de tesisleşme hamlelerinin karşılığını gördü ve U15 Güreş Milli Takımına Avrupa Şampiyonası öncesi ev sahipliği yapacak olmanın gururunu yaşadı.

Göreve gelir gelmez spora ve sporcuya büyük önem verdiğini her fırsatta ifade eden Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, spora verdiği öneminin ifadesi ve abidesi olarak dönem içinde İlyas Demiroğlu Güreş Salonunu kazandırırken, Spor Adası projesi yapımına büyük bir hızla devam ediyor. Zira Spor Adası Projesinin en önemli etabı olan kapalı yüzme havuzunda da sona doğru çok yaklaşıldı.

Yapımı tamamlanan ve Milli Takıma güreşçiler yetişmesine vesile olan, içinde konaklama, sosyal alan ve modern soyunma odaları bulunan İlyas Demiroğlu Güreş Salonu, Türkiye Güreş Federasyonu yetkililerinin de dikkatini çekti ve Avrupa Şampiyonası öncesi U15 Güreş Milli Takımı kampının Çatalca İlyas Demiroğlu Güreş Salonunda yapılmasına karar verdi.

İlçe halkında sevinç ve gururla karşılanan bu önemli haber ile ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Mesut Üner; ‘’Geçtiğimiz günlerde #Çatalca Belediyespor bünyesinde spor yapan güreşçi kardeşlerimin Milli Takıma seçilmelerinden dolayı, hep beraber gurur duymuştuk. Şimdi de sizlere bir müjdemi daha paylaşmak istiyorum. Geçen hafta sportif başarılarımız ile gururlandık, şimdi de tesisleşme hamlelerimiz ile gurur duyuyoruz. Milli Takımlara seçilen sporcularımızın yetiştiği ve ilçe sporuna kazandırdığımız İlyas Demiroğlu Güreş Salonumuz GÜREŞ FEDERASYONU tarafından da beğenilip takdir gördü ve U15 GÜREŞ MİLLİ TAKIMI Bulgaristan’ın başkenti Sofya’da düzenlenecek olan AVRUPA ŞAMPİYONASI öncesi hazırlık kampına 10 – 27 Mayıs 2021 tarihleri arasında Çatalca’mız ve Ülkemiz sporuna kazandırdığımız İlyas Demiroğlu Güreş salonumuzda hazırlanacak. Çatalca’mız dünya şehri İstanbul’un spor başkenti olacak. Bu gurur tüm Çatalca halkıma hayırlı olsun.’’ dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER