SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

GÜMÜŞPINAR MAHALLE SAKİNLERİ SU İSTEDİ BAŞKAN MESUT ÜNER EKİPLERİ SEFERBER ETTİ

GÜMÜŞPINAR MAHALLE SAKİNLERİ SU İSTEDİ BAŞKAN MESUT ÜNER EKİPLERİ SEFERBER ETTİ
Bu haber 13 Ekim 2020 - 11:24 'de eklendi.

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner tarafından İlçe genelinde hummalı bir şekilde devam eden çalışmalara her geçen gün yenisi ekleniyor. Gümüşpınar Mahallesinin yıllardır duyuramadıkları sese kulak veren Başkan Mesut Üner, geçimini hayvancılıkla sağlayan vatandaşların su isteği için ekipleri seferber etti.

Mahalleleri dolaşarak muhtarlar ve vatandaşlarla görüşen, eksiklikleri yerinde tespit ederek mahallelerin ihtiyaçlarını gidermek için çalışmalar başlatan Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, Gümüşpınar Mahallesinin yıllardır çözüm beklediği su sorununu gidermek için çalışmaları başlattı.

Tarım ve hayvancılığın özellikle manda yetiştiriciliğinin ön plana çıktığı Gümüşpınar mahallesinde vatandaşlar yıllar önce var olan, hayvanlarını suladıkları çeşme ve yalakları yeniden kullanmak istediklerini Başkan Mesut Üner’e dile getirdi.

Meramızdaki kaynak suyumuzun üstünü kapattılar

Gümüşpınar Mahalle Muhtarı Osman Güngör, Başkan Mesut Üner’e yıllar önce köy merasında hayvanların rahatça otlayabildiği ve çeşme ve yalaklar olduğunu fakat kaynak suyun üzerinin geçmiş dönemlerde kapatıldığını ifade ederek hayvancılıkla uğraşan vatandaşların mağduriyet yaşadıklarını, hayvanların su içecek yerleri olmadığını dile getirdi ve Gümüşpınar halkının yıllardır buranın eski haline gelmesini beklediğini ifade etti.

Vatandaşların isteklerini yerine getirmek için gece gündüz demeden çalışan Başkan Mesut Üner bu talebe kayıtsız kalmayarak Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerini bölgeye sevk etti.

Kato eşliğinde devam eden kazılarla su araması yapılırken, mahallenin ileri yaşlardaki Ali Amca’sı Ali Avcı(81) ve Mahalle Muhtarı Osman Güngör, “Yıllar önce buralarda 3 tane çeşmemiz vardı, köyümüzde hayvanlarımızı bu meramızda otlatır sulardık. Başkanımız Mesut Üner bizleri kırmayarak ekipleri gönderdi. Allah Mesut Başkanımızdan razı olsun. İnşallah burada suyu yeniden bulabiliriz, zorluk çeken vatandaşlarımız yine yararlanır” sözleriyle Gümüşpınarlı vatandaşlar adına Belediye Başkanı Mesut Üner’e teşekkürlerini ilettiler.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER