SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

GÜLCAN TEKDEMİR DEMİRKAN: “HER SEÇMENDEN OY ALABİLİR A. ADAYIM”

GÜLCAN TEKDEMİR DEMİRKAN: “HER SEÇMENDEN OY ALABİLİR A. ADAYIM”
Bu haber 03 Ocak 2024 - 10:54 'de eklendi.

Önümüzdeki Mart yerel seçimlerde CHP Büyükçekmece’den Belediye başkan aday adayı olan aynı zamanda partisinin belediye meclis üyesi Gülcan Tekdemir Demirkan, çalışmalarını yoğun olarak sürdürüyor. Bu kapsamda ilçede çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayan Tekdemir Demirkan, esnaf ve STK ziyaretlerinde gördüğü ilgiden çok memnun olduğunu belirterek, kadın bir siyasetçi olarak birleştirici ve kucaklayıcı yapımızla siyasette barışı, hoşgörüyü yaymak için hizmete hazır olduğunu ve “Her Seçmenden Oy Alabilir A. Adayım” dedi.

“Cumhuriyetin Üniter Yapısını Koruyabilmek İçin”

Mart 2024 yerel seçimlerinde partisinden belediye başkan aday adaylığını açıklamasıyla birlikte yoğun bir saha çalışması yürüten Tekdemir Demirkan, Cumhuriyetin üniter yapısını koruyabilmek için yaşamsal önem arz eden bu yerel seçimlerde doğru adaylarla mutlak başarıyı sağlamamız    şart diyor!

ilçenin her mahallesinde esnaf, kanaat önderleri ve STK ziyaretleriyle neredeyse sıkmadık el bırakmadığı dikkat çeken Tekdemir Demirkan, “Değişim kendi içimizde olmalı” Bu bir bayrak yarışı illaki başka bir siyasi partinin gelmesiyle bu değişim gercekleşmemeli. Büyükçekmece de bunu göz önünde bulundurmamız gerekiyor diye düşünüyorum!

“Büyükçekmece’yi istanbulun Gözde İlçesi Yapmak Adına”

CHP Büyükçekmece belediye başkan aday adayı Gülcan Tekdemir Demirkan, Ülkemizin baskıcı siyaseti malumunuz. Türk siyasetinin, siyasette kirlenmemiş rant ve menfaat hesabı içinde olmayan iyi, temiz ve ilkeli insanlara ihtiyacı olduğu böylesi zor bir dönemde sorumluluk almak, değişime katkı sunmak, Büyükçekmece’yi istanbulun en gözde ilçesi yapmak adına bu yola çıktım. Çocukluğum lise yıllarım burada geçti, Büyükçekmece’yi iyi analiz etmiş ve Büyükçekmece’ye hakim biri olarak Büyükçekmece’yi yönetmeye talibim ve hizmete hazırım ayrıca “Her Seçmenden oy alabilecek bir aday adayıyım” Dedi!

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER