SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

GÖKBULAK’IN İLÇE YÖNETİMİNİ DÜŞÜRME PLANI AKGÜN’E TAKILDI!

GÖKBULAK’IN İLÇE YÖNETİMİNİ DÜŞÜRME PLANI AKGÜN’E TAKILDI!
Bu haber 10 Haziran 2024 - 11:33 'de eklendi.

CHP Büyükçekmece’de eski İlçe Başkanı Hüseyin Remzi Gökbulak’a yakın dokuz üye aynı anda yönetim kurulundan istifa ederek yönetimi düşürmeye çalıştı. Duruma müdahale eden belediye başkanı Dr. Hasan Akgün, istifa eden gruptan bir kişinin istifasının geri çekmesini sağlıyor ve yönetimin düşmesini önlüyor.

Öte yandan istifa edenlerin yerine yedek yönetim kurulu üyelerinden sekiz kişi getirilerek yeni yönetim kurulunun oluşturulması sağlanıyor. Halis Çiçekçi başkanlığındaki yeni yönetim ilk toplantısını ise il başkanlığından bir yöneticinin katılmasıyla gerçekleştiriyor ve yaşanan kriz böylece önleniyor!

“Belediye ile Sıkı Fıkıymış!”

İddiaya göre Cumhuriyet Halk Partisi Büyükçekmece İlçe Başkanlığı’ndaki krize neden olan olay günler öncesinden eski CHP Büyükçekmece ilçe başkanı ve belediye başkan aday adayı Hüseyin Remzi Gökbulak’ın mevcut ilçe başkanı Halis Çiçekçi’nin görevi bırakmasını istiyor olması yönünde bir çalışma içerisinde olmasıyla olduğu ve Çiçekçi’nin görevi bırakmadığı ayrıca da CHP’li Büyükçekmece Belediye Başkanı Akgün’e sıkı bir şekilde bağlanmasının örgüt içerisinde eleştirilere sebep olduğunu ileri sürerek bu durumun kabulü olmadığını dolayısıyla da Gökbulak’ın, kongre öncesi ilçe başkanı olarak işaret ettiği isim olan Çiçekçi’nin artık istifa etmesi gerektiğini ve olağanüstü kongreye gidilerek kendisinin yeniden ilçe başkanı olma isteğinden dolayı bu krizin yaşandığı yönünde!

Başkan Akgün ile Gökbulak’ın Çekişmesi Sürüyor!

İlçe başkanı Halis Çiçekçi’nin bir türlü istifa etmediğini gören Gökbulak, bir plan yapıyor ve ilçe yönetim kurulu listesinden kendisine yakın olan dokuz kişiyi noter kanalı ile istifa ettiriyor. Toplamda 17 kişiden oluşan yönetim kurulunun yarıdan fazlası istifa ettiği için yönetim düşmüş oluyor. Bu durumu öğrenen ilçe gençlik kolları başkanı Onurcan Tekkeşinoğlu, Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün devreye girmesi aracılığıyla, gençlik kolları kotasından yönetime giren Tuba Dalyancı’nın istifasını geri çektiriyor ve yönetim devam ediyor. Ardından bir tane il başkan yardımcısı huzurunda yapılan toplantı ile yedek üyelerden sekiz kişi asıl yönetim kurulu üyeliğine getirilerek kriz çözülmüş oluyor.

Yönetimden istifa eden isimler ise şöyle:, Aytül Erol, Ünal Eryılmaz, Mutlu Durmaz, Bekir Evrek, Ulaş Özgül, Hayriye Gülbin Serdengeçti, Veli Yıldırım ve Belkıs Şen.

 

İşte CHP Büyükçekmece Yeni Yönetimi:

1-Halis Çiçekçi-(BAŞKAN)

2-Ogün Acıöz

3-Tuğra Can Aydın

4-İlhan Çalışkan

5-Tuba Dalyancı

6-Gönül Dermenci

7-İlker Güngör

8-Hüseyin Keptığ

9-Aşir Uzun

10-Ali Sönmez

11-Resul Gümüşkaya

12-Sultan Çuhacı

13-Nuran İbiş

14-Recai Türkmen

15-İhsan Cengiz

16-Mehmet Karataş

17-Fikret Yılmazer

Bu arada seçim sürecinde aday olmak üzere İlçe Başkanlığından istifa eden Hüseyin Remzi Gökbulak ile Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr.Hasan Akgün’ün arasındaki çekişmenin ise devam ettiği görülüyor….

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER