SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

GÖKBULAK: ZOR DÖNEMLER CHP İKTİDARIYLA AŞILMIŞTIR..

GÖKBULAK: ZOR DÖNEMLER CHP İKTİDARIYLA AŞILMIŞTIR..
Bu haber 22 Ekim 2021 - 11:16 'de eklendi.

Uzun süredir örgüt toplantısı yapamayan CHP Büyükçekmece ilçe başkanlığı Pandemiye rağmen yoğun bir katılım ile örgüt toplantısını gerçekleştirdi. İlçe merkezindeki toplantıda partililere seslenen ilçe başkanı Hüseyin Remzi Gökbulak, zor süreçleri yaşıyoruz, ama ümitliyiz çünkü Cumhuriyet Halk Partisi iktidara çok yakındır ve zor dönemler CHP iktidarıyla aşılmıştır dedi. 

“Milyonlarca memur, 3600 ek gösterge hakkı için CHP iktidarını bekliyor”

Pandemi dolaysıyla uzun zamandır örgüt toplantısı yapamayan CHP Büyükçekmece ilçe başkanlığının örgüt toplantısı pandemi tedbirleri kapsamında yoğun bir katılım ile ilçe merkezinde gerçekleşti. Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasıyla başlayan ve “3600 Ek Gösterge Memurun Hakkı” gündemli örgüt toplantısında konuşan CHP Büyükçekmece ilçe başkanı Hüseyin Remzi Gökbulak, zor süreçler içersindeyiz her zaman olduğu gibi yine zor süreçte CHP iktidara geliyor ve bizi yine zor bir süreç bekliyor onun için Cumhuriyet Halk Partisi iktidara çok yakındır çünkü zor dönemler CHP iktidarıyla aşılmıştır dedi.

Başkan Gökbulak, 3600 ek gösterge sözü verilen Polislerimiz, Öğretmenlerimiz, din görevlilerimiz ve hemşirelerimiz iktidar tarafından her zaman olduğu gibi bir kez daha yüzüstü bırakıldı ve milyonlarca öğretmen, sağlık çalışanı, polis, din görevlisi ve infaz koruma memuru artık iktidarın vaatlerine inanmıyor. Milyonlarca memur, 3600 ek gösterge hakkı için Cumhuriyet Halk Partisi’nin iktidarını bekliyor ve biz 3600 ek gösterge talebini iktidarımızda derhal hayata geçireceğiz diye konuştu.

Partililerin yoğun alkışları eşliğinde konuşmasını tamamlayan Başkan Gökbulak’ın ardından ise partililer söz alarak eleştiri ve önerilerini dile getirdiler. Belediye meclis üyelerinden Hakan Çebi, Nevzat Sezen, Gülcan Tekdemir’ Tuncay Tuna ve Can Özdemir’inde katıldığı toplantı  coşku içersinde devam etti.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER