SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

GÖKBULAK: SAAT GİBİ ÇALIŞAN BİR ÖRGÜTÜZ…

GÖKBULAK: SAAT GİBİ ÇALIŞAN BİR ÖRGÜTÜZ…
Bu haber 25 Nisan 2022 - 11:06 'de eklendi.

Partisinin örgüt toplantısında konuşan CHP Büyükçekmece ilçe başkanı Hüseyin Remzi Gökbulak, saat gibi çalışan bir örgütüz ve her an seçim olacak gibi hazırız dedi.

CHP Büyükçekmece ilçe başkanlığı pandemi nedeniyle ara verdiği örgüt toplantılarına yeniden başladı. Geçtiğimiz Pazar günü ilçe binasında “Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem” gündemli toplanan partililer öneri ve eleştirilerini dile getirdiler.

Pandemi nedeniyle ara verilen toplantıya partililer yoğun katılım gösterirken, Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasıyla başlayan toplantının açılış konuşmasını yapan ilçe başkanı Hüseyin Remzi Gökbulak, sonbaharda baskın bir seçim olabilir önümüzdeki yaz çok daha yoğun bir çalışma içerisinde olacağız. Zaten saat gibi çalışan bir örgütüz ve her an seçim olacak gibi hazırız dedi. Başkan Gökbulak, saha çalışmalarımızda gördüğümüz manzara ekonomik anlamda çok kötü, insanlar feryat, figan içerisinde onun için biz bu seçimlerde Cumhurbaşkanlığını muhakkak almalıyız ve milletimizi refaha çıkartarak eskiden kör topal da olsa bir parlementer sistemimiz vardı seçimleri alıp yeniden güçlendirerek parlementer sisteme geçmeliyiz diye konuştu.

Toplantıda söz alan partiler ise öneri ve eleştirilerini dile getirdiler…

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER