SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

GÖKBULAK, MİLLETVEKİLLİĞİ YOLUNDA…

GÖKBULAK, MİLLETVEKİLLİĞİ YOLUNDA…
Bu haber 28 Aralık 2022 - 12:25 'de eklendi.

CHP istanbul 3. Bölgeden Milletvekili aday adaylığı için ilçe başkanlığından istifa eden CHP Büyükçekmece ilçe başkanı Hüseyin Remzi Gökbulak’a partililerden büyük destek geldi.

“Hem hüzün hem de sevinç vardı”

Yaklaşık on yıldır CHP Büyükçekmece ilçe başkanlığı görevini uyum içerisinde yürüten Gökbulak, istifa sonrası yıllardır birlikte görev yaptığı partili yol arkadaşlarıyla ilçe binasında bir araya geldi. Büyükçekmece belediye başkanı Dr. Hasan Akgün’ün yanısıra CHP İBB ve Büyükçekmece belediye meclis üyeleri Mimar Tarık Erdoğan, Coşkun Tanış, Ahmet Şahin ile CHP Büyükçekmece belediye meclis üyelerinden Hakan Çebi, Murat Erçağ ve Nevzat Sezeni’in aralarında bulunduğu meclis üyeleri, eski CHP milletvekilleri Süleyman Çelebi, Ayhan Altuğ, CHP Esenyurt ilçe başkanı Hüseyin Ergin, CHP Başakşehir İlçe Başkanı Deniz Bakır, CHP Küçükçekmece İlçe Başkanı Turgay Özcan, İBB Halk ekmek yöneticisi Özgür Nama, Gökbulak’ın eşi Banu Gökbulak, kızı Melek, Abisi eski CHP Büyükçekmece ilçe başkanı A. Ulvi Gökbulak, ilçe yöneticileri ve çok sayda partililerin katıldığı toplantıda hem sevinç hem de hüzünlü anılar yaşandı.

“Önemli olan milletin iktidar olması”

Kadın kolları başkanı Saime Demirci, Gökbulak’a ve Eşi Banu Gökbulak’a sarılarak sevinç gözyaşlarına mani olamadı. Hüzün ve sevincin bir arada olduğu toplantıda konuşan Gökbulak, Partililere seslenerek uzun yıllar birlikte yol yürümekten mutlu olduğunu belirterek, bundan sonraki süreçte de birliktelik içinde beraber yol yürümeye devam edeceğiz ve kısmet olursa TBMM’inde de sizlere layık olmaya çalışarak temsil etmeye gayret edeceğim dedi. Önemli olanın kendilerinin vekil olmasının değil, milletin iktidar olması olduğunu vurgulayan Gökbulak, demokratik bir ülkede insanların hak ve hukukunun korunacağı adil bir düzen için elinden geleni yapacağını ve ilçeyi, bölgeyi Ankara’da başarıyla temsil edeceğine inandığını belirterek görev yaptığı süreç içerisinde kendisine destek olan partililere teşekkür ederek önümüzdeki seçimlerin önemine dikkat çekti.

“Kararlı ve dediğini yapan”

Toplantıya katılan başkan Akgün’de yaptığı konuşmada, Hüseyin kardeşim kararlı, dediğini yapan, dürüst ve çalışkan bir kişiliğe sahiptir, bu duruşuyla nasip olursa Milletvekiliği döneminde de bizleri temsil edeceğine inanıyorum dedi. Başkan Akgün, Hüseyin Remzi Gökbulak ile bir çok seçime girdiklerini belirterek, ‘Güvenilir bir ekip arkadaşıdır. Kararlıdır, çalışkandır. Kendisinin seçilecek bir yerden adaylaşması için elimizden gelen çabayı göstereceğiz. Destek olacağız. Hüseyin arkadaşımız parlamentoda da  başarıyla görevini yapacaktır.” Yaklaşık dokuz yıldır uyum içerisinde bir çalışma yürüttük, kendisine çıkmış olduğu bu yolda başarılar diliyorum yolu bahtı şansı açık olsun dedi. Başkan Akgün, ayrıca önümüzdeki genel seçimlerin önemine vurgu yaparak, bu seçim “köprüden önceki son çıkıştır” diye konuştu. 1923 ve 2023 tarihlerinin çok çok önemli tarihler olduğunu da belirten Akgün, 1974’ten beri siyasetin içinde olduğunu hatırlatarak, hiç bu dönemki kadar belirsiz bir dönem görmediğini ve yarına ilişkin bile kesin hüküm yürütülemeyeceğini söyledi.

6’lı masa oluşumunun; cumhuriyet için şans olduğunu ifade eden Başkan Akgün, liderlerin hepsinin de son derece dikkatli olduklarını ve seçimlerden de başarıyla çıkacaklarını ifade etti. “Biz kazanacağız; demokrasi, adalet ve cumhuriyet kazanacak” diyerek konuşmasını tamamlayan Akgün, bunun içinde çok çalışacağız ve çok koşacağız dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER