SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

GÖKBULAK, A. ADAYLIĞINI AÇIKLADI…

GÖKBULAK, A. ADAYLIĞINI AÇIKLADI…
Bu haber 25 Kasım 2023 - 19:29 'de eklendi.

CHP Eski Büyükçekmece ilçe başkanı Hüseyin Remzi Gökbulak, CHP Büyükçekmece’den belediye başkan aday adaylığını açıkladı. 

“Yeni bir nefes, yeni bir vizyon”

CHP Büyükçekmece’den belediye başkan aday adaylığını açıklayan Partinin eski ilçe Başkanı Hüseyin Remzi Gökbulak, Büyükçekmece’yi artık belediye hizmetlerinde yeni başlangıçlarla daha ileriye götürmek ve yeni bir nefes yeni bir vizyon getirmek için aday adaylığımı açıklıyorum dedi.

Yaklaşık on yıl CHP Büyükçekmece ilçe başkanlığının yanında partinin bir çok kademesinde yönetim kurulu üyeliği gibi görevlerinde bulunan Hüseyin Remzi Gökbulak, İlçe Başkanlığı’na gelerek aday adaylık başvuru dosyasını ilçe başkanı Halis Çiçekçi’ye teslim etti. Gökbulak’a eşi Banu Gökbulak ve abisi eski Büyükçekmece ilçe başkanlarından Ali Ulvi Gökbulak, ile CHP Büyükçekmece İlçe Başkanlığı toplantı salonunu dolduran partililer alkışlarla yoğun destekte bulundular.

Akgün’e “Teşekkür Ederek Başarılar Diledi”

25 Kasım Kadına yönelik şiddete karşı mücadele günü kapsamında farkındalık oluşturmak için herkesin duyarlı olmasına dikkat çekerek konuşmasına başlayan Gökbulak,

Büyükçekmece’nin içinden yetişmiş ve her mahallesini bilen bir Ferdi olarak Büyükçekmece’yi artık belediye hizmetlerinde yeni başlangıçlarla daha ileriye götürmek ve yeni bir nefes yeni bir vizyon getirmek için aday adaylığımı açıklıyorum diye konuştu. Gökbulak, Belediye başkanı Dr. Hasan Akgün’e ise yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, A. Adaylığı sürecinde başarı dileklerinde bulundu.

Aday adaylığı açıklaması sonrası gazetemizin sorularını cevaplayan Gökbulak, Başkan Akgün’le herhangi bir sıkıntısının olmadığını belirterek, aday olması halinde kendisine destek olacağını söyledi ve kazananın CHP olacağını ifade ederek, Bugün aday adaylığımı açıklamak için buradayım, Parti içi konuları burada tartışmayacağız diye cevapladı.

Gökbulak’ın aday adaylığı dosyasını teslim alan ilçe başkanı Halis Çiçekçi’de yaptığı açıklamada ilçe örgütü olarak tüm adaylara eşit mesafede olduklarını ve kim belediye başkanı adayı olursa o adayın yanında olacaklarını ve CHP’nin iktidarı için var gücümüzle birlik beraberlik içerisinde çalışacaklarını söyledi.

“Milletvekilli Adayıydı”

Bilindiği üzere yaklaşık on yıl gibi uzun bir süre CHP Büyükçekmece ilçe başkanlığı görevini belediye ile uyum içerisinde yürüten Gökbulak, geçtiğimiz Mayıs ayı yapılan genel seçimlerde CHP İstanbul 3. Bölgeden milletvekili adayı olmuş ve ilçe başkanlığından istifa etmişti.

Öte taraftan Büyükçekmece ilçenin 6 dönemdir belediye başkanlığını yürüten Mevcut başkan Akgün’de dün 7’nci dönem için CHP Büyükçekmece’den belediye başkan aday adaylığı müracaatına bulunmuştu.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER