SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

SİLİVRİ’DE GERİ DÖNÜŞÜM KONTEYNERLERİ YENİLENDİ

SİLİVRİ’DE GERİ DÖNÜŞÜM KONTEYNERLERİ YENİLENDİ
Bu haber 01 Ocak 2021 - 14:00 'de eklendi.

Silivri Belediyesi, Sıfır Atık Projesi kapsamında ana arter ve caddelerde bulunan ambalaj atıkları biriktirme ekipmanlarını yeniledi.

Silivri Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ilçe genelinde bulunan ambalaj atıkları biriktirme ekipmanlarının durumunu değerlendirerek yenileme ve değişim çalışması başlattı.  Özellikle nüfusun yoğun olduğu ilçe merkezi ve ana arterlerdeki bakıma ihtiyacı olan geri dönüşüm konteynerleri ve pet şişe kafeslerini tespit eden ekipler, atık toplama ekipmanlarının onarım ve montaj işlemlerini gerçekleştirdi. Onarılan 19 adet geri dönüşüm konteyneri ve 7 adet pet şişe kafesi Alibey, Fatih, Cumhuriyet ve Piri Mehmet Paşa Mahallelerinde vatandaşların kullanımına sunuldu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER