SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

GENÇLİĞİN BAYRAMI ÇATALCA’DA COŞKUYLA KUTLANDI.

GENÇLİĞİN BAYRAMI ÇATALCA’DA COŞKUYLA KUTLANDI.
Bu haber 20 Mayıs 2024 - 11:00 'de eklendi.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün umutla baktığı ve umut olduğu gençler için düzenlenen, sanatçı Murat Mermer ve Çatalcalı Genç Müzisyenlerden oluşan “Pespembe” grubunun sahne aldığı konserlerde keyifli anlar yaşandı.

Sahneye çıkan genç müzisyenler ve sanatçı Murat Mermer’e günün anısına çiçek takdim eden Başkan Erhan Güzel daha sonrasında vatandaşlara hitap etti.

Vatandaşların 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramını kutlayan başkan Güzel, 
“Bugün günlerden bağımsızlık, mücadele ve ulusal egemenliğin başlangıç günü. Bir bir hepimizin özgürlüğüne geçmişten bugüne,bugünden, muasır medeneyitler seviyesine çıkartmaya ant içtiğimiz geleceğe atılmış o ilk adımın coşkusunu,105 yıl sonra aynı inançla, ve kararlılıkla kutluyoruz.Bu bayram bizim…Bu bayram bizim olsun diye atılan ilk adımın sorumluluğu da hepimizin.
Bu toprakları işgalden bağımsızlığa, esaretten özgürlüğe ve saltanattan ulusal egemenliğe taşıyan Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, kanlarını bu vatan için feda eden aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.” İfadeleriyle tüm Çatalca halkının  bayramını kutladı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER