SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

‘Gençler! Sporun Her Türlüsünü Yapın’

‘Gençler! Sporun Her Türlüsünü Yapın’
Bu haber 05 Mayıs 2019 - 15:23 'de eklendi.

İlçe Gençlik Hizmetleri Müdürlüğünce düzenlenen 4. Geleneksel Gençlik ve Spor Haftası Pikniğine katılan Çatalca Beldiye Başkanı Mesut Üner ve Belediye Meclis Üyeleri Ahmet Rasim Yücel, Süheyla Topçu, Tuba Uzun,Halit Aksoy, Özkan Arslanca ve Necati Dönmez gençleri yalnız bırakmadılar.

Başkan Mesut Üner sırası ile basket attı, masa tenisi ve dart oynadı, son olarak ta kalecilik yapan gençlere şut çekti. Tek tek etkinlik alanlarını gezdiren İlçe Gençlik Hizmetleri Müdürü Seyithan Dağıstanlı katkıları için Mesut Üner’e teşekkür ederken  Üner ” Spor gibisi yok sevgili gençler. Sporun her türlüsünü yapmaya gayret edin. Biz ailece sporcuyuz. Ben yıllarca futbol oynadım, eşim Aydan hanım basketbol oynadı. Kızlarımız basket ve futbol, bocce oynuyorlar. Belediye olarak bir çok spor dalında ilçe gençlerimize hizmetlerimiz olacak. Ancak ben bir defa daha söylüyorum. Sporun her türlüsünü yapın” sözleri ile ilçedeki tüm gençlerin spor yapması için belediye olarak çalışmaları hızlandıracağını ifade etti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER