SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

GENÇ MUHTAR’DAN GÖRKEMLİ DÜĞÜN…

GENÇ MUHTAR’DAN GÖRKEMLİ DÜĞÜN…
Bu haber 13 Eylül 2021 - 17:07 'de eklendi.

İstanbul’un genç muhtarları arasında yaralan Büyükçekmece Kamiloba mahalle muhtarı Emre Sinir muhteşem bir düğün merasimiyle bekarlığa veda etti.

Kamiloba mahalesinin  önde gelen ailelerinden Kaya ailesinin kızları Özge Kaya ile hayatını birleştiren Muhtar Emre Sinir’in düğün törenine Siyaset, İş, Sanat, Spor, Bürokrat, Muhtarlar ve STK temsilcileri ile çok yoğun ve seçkin davetlinin katılımı dikkat çekti.

Arya davet salonunda gerçekleşen düğünde Çiftin nikahını Büyükçekmece belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün kıyarken şahitliklerini ise Çatalca belediye Başkanı Mesut Üner, Ak Parti Büyükçekmece ilçe başkanı Murat Çelik, SMMM. Recep Erol, Büyükçekmece Memleket Partisi ilçe başkanı Kaya Keskinkılıç ve CHP Büyükçekmece belediye Meclis üyesi Fatih Çınar yaptılar.

“Atatürkçü çocuklar bekliyoruz”

Genç çiftin nikahını kıyan Büyükçekmece belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Gençlere nasihat ta bulunarak Atatürk’ün yolunda olan Atatürkçü çocuklar yetiştirin nasihatın da bulundu ve Atatürk’ün Nutuk kitabını hediye etti. Evlilik cüzdanını ise Çatalca belediye Başkanı Mesut Üner gelin hanıma verdi ve esprili bir dille genç muhtar Emre Sinire eşi Özge’ye itaat etmesi talimatıyla “İtaat et rahat et” diyerek çifte ömür boyu mutluluklar dileyerek tebrik etti.

Pandemiye rağmen yoğun bir davetli topluluğunun katılım gösterdiği düğüne mazeretlerinden dolayı katılamayan çok sayıda kişi ise çelenk ve çiçek göndererek salonu adeta çiçek bahçesine çevirerek Çiftin mutluluğuna ortak oldular.

Pandemi tedbirleri kapsamında gerçekleşen düğünde Kaya ve Sinir ailesinin fertleri misafirleriyle yakinen ilgilenerek katılımcıların taktirini kazandılar. Düğünde genç çiftlerin heyecanı ve mutlulukları gözlerinden okunurken, davetliler gece boyunca yöresel müzikler eşliğinde eğlenmenin tadını çıkardılar…

İç SES Gazetesi olarak Genç çiftleri tebrik eder ömür boyu mutluluklar dileriz…

 

 

GENÇ MUHTAR EMRE SİNİR’DEN TEŞEKKÜR MESAJI…

Düğün törenimize icabet ederek, aramızda olan ve mutluluğumuzu paylaşarak bizleri onurlandıran; CHP İstanbul Milletvekili Sn. Dr. Ali ŞEKER’e, Büyükçekmece Kaymakamımız Sn. Dr. Mehmet ÖZEL’e, Büyükçekmece belediye Başkanımız Sn. Dr. Hasan AKGÜN’e, Çatalca belediye Başkanımız Sn. Mesut ÜNER’e, Silivri Belediye Başkanımız Sn. Volkan YILMAZ’a, Ak Parti Büyükçekmece İlçe Başkanı Sn. Murat ÇELİK ve yönetimine, CHP Büyükçekmece İlçe Başkanı Sn. Hüseyin Remzi GÖKBULAK ve yönetimine,

Deva Partisi Büyükçekmce İlçe Başkanı Sn. Dr. Ekrem YILMAZ’a, Memleket Partisi Büyükçekmece İlçe Başkanı Sn. Kaya KESKİNKILIÇ’a, CHP İBB ve Büyükçekmece Belediye Meclis Üyesi Sn. Mimar Tarık ERDOĞAN’a, Geçmiş dönem Ak Parti Büyükçekmece ilçe başkanı, İBB ve Büyükçekme Belediyesi Grup Başkanvekili Sn. SMMM. Recep EROL’a, TÜM-FED (Tüm İstanbul Muhtar Dernekleri Federasyonu) Başkanı; Sn. Selami AYKUT’a, Büyükçekmce Birleşik Esnaf Ve Sanatkarlar Odası Başkanı Sn. Rahmi YAZICI’ya, Büyükçekmece İlçe Tarım Müdürü Sn. Semih ÇAKAR’a, CHP Büyükçekmece belediye Meclis Üyeleri Sn. Fatih ÇINAR’a, Sn. Eren SAVAŞ ve Sn. Murat ERÇAĞ’a, Büyükçekmce Belediyesi Ak Parti Meclis üyesi Sn. Yıldız AKPOLAT’a,

Siyasi Partilerimizin değerli Başkanları ile yöneticilerine,

Sivil toplum Kuruluşlarımızın çok değerli başkanları ve yöneticilerine,

Çok değerli sanayici ve işadamlarımıza, Belediye Meclis Üyelerimize, Çok değerli mevkidaşlarım Muhtarlarımıza, Kamu kurum Bürokratlarımıza, Ayrıca mazeretlerinden dolayı törenimize katılamayan ve telefonla arayıp tebriklerini ileterek mutluluğumuzu paylaşan TBMM Başkanımız Sn. Prof. Dr. Mustafa ŞENTOP ve İçişleri bakanımız Sn. Süleyman SOYLU ile Ak Parti Milletvekilimiz Sn. Şamil AYRIM nezdinde çiçek, çelenk, telgraf, telefon ve mesaj yoluyla mutluluğumuzu paylaşanlar ile başımın tacı kıymetli Kamiloba aileme, eş, dost ve akrabalarıma teşekkür eder, şükranlarımı sunarım.

Emre SİNİR

İstanbul Büyükçekmece Kamiloba Mahalle Muhtarı

 

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER